Velká věštba na září pro Býky: V půlce měsíce vás čeká životní lekce

BÝK: Měsíční horoskop na září 2024

Co čeká Býky v devátém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaká magická květina, kterou lze použít v rituálech spojených s láskou a štěstím, je pro ně ideální? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na září vám z tarotových karet vychází Trojka disků. Ta ukazuje peníze, které přicházejí pravidelně, a také soustavnou práci, která má smysl. Vy víte, že to, co děláte, děláte dobře, a budete v tom pokračovat i nadále. Září by tak pro vás mohlo být příznivé a budete vědět, že když jste dosud všechno zvládali, není nic, co byste nezvládli i nadále.

Co říkají mariášové karty?

První zářijová dekáda může přinést věci, které jste v minulosti odložili a nedořešili. Možná to bude slib, který jste kdysi někomu dali. Případně něco budete chtít a ono se to bude oddalovat. Příjemné a pohodové karty vám vycházejí ohledně zaměstnání, práce a pravidelných příjmů. Hlídejte si jen, aby vám někdo v rámci přidávání nepřidal místo peněz spíše více práce.

Druhá dekáda bude pěkným obdobím, kdy budete ve společnosti. Čekají vás různé oslavy, akce nebo budete v kontaktu s někým, kdo vám bude lichotit. Díky němu budete mít pocit, že znovu žijete a že se někomu líbíte. Užívejte a vychutnávejte si lásku a city, jen je dobré si uvědomit, že byste si měli uchovat svou nezávislost a zůstat sami sebou. A to vás tento člověk bude učit. Můžete to vidět sami u sebe, nebo se to bude dít ve vašem okolí. Na tuto dobu vám vycházejí skvělé a osudové karty, takže jsou to věci, kterým neuniknete. Berte to jako životní lekci, kterou máte mít.

Mohlo by vás zajímat: Tátové podle horoskopu: Býci jsou uvážliví, Štíři důkladní a Kozorozi dokonalí

Začátkem třetí dekády se možná přihlásí nějaké resty, povinnosti, které jste nesplnili. Mohou přijít od ženy, která bude něco vymáhat. A vy budete muset napnout všechny síly. Koncem září si hlídejte mladší členy v rodině, mohou s nimi být menší starosti. Nakonec byste to ale vše měli zvládnout a ustát.

Magická květina pro Býky na září

Slyšeli jste někdy o magických vlastnostech magnólie? Ta je pro vás přímo ideální. Je spjatá se zemským živlem a společnou máte i patronku Venuši. Napadá vás, proč se magnólii říká první květina? Je to velmi, velmi dávná rostlina.  Její vůně se linula na zemi dřív, než létaly včely, takže ji na jaře místo nich opylovávají brouci. Když magnólie kvete, její vůně aktivuje starodávnou moudrost naší duše a pomáhá nám odhalovat naše předchozí vtělení. Posiluje čakru solar plexu, posiluje sílu osobnosti, věrnost, dávnou moudrost, uzdravování. Květy i listí mohou být použity ve všech magických rituálech spojených s láskou a štěstím ve vztazích.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.