Velká věštba na září pro Berany: Nečekaná zpráva vám trochu zkomplikuje život

BERAN: Měsíční horoskop na září 2024

Co čeká Berany v devátém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaká magická květina by se jim v tomto měsíci mohla hodit, protože přitahuje hojnost a štěstí? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z  tarotových karet vám na září vychází Eso disků. To je jedna z nejlepších karet. Představuje požehnání, boží oko, je to takový talisman. Přináší vám hojnost a také dobré podmínky týkající se vašich jistot.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám předpovídají na září hodně práce, dokončování povinností, ale i radost a štěstí.

Začátkem měsíce budete možná dotahovat nějaké věci, něco řešit s někým, s kým jste se delší dobu neviděli. Bude důležité nastavit si nějaká pravidla a umět se domluvit. A protože bude dobrá vůle na obou stranách, mělo by se vám to podařit. Pak přijdou jistoty spojené s prací. Budete možná řešit i nějaké papírování. Přijít by mohly i nové nápady, možná dostanete dobrý tip na byznys. A v pracovní oblasti vám může něco dopadnout lépe, než jste si mysleli.

Mohlo by vás zajímat: V každém kalendářním měsíci se opakují čtyři prokleté dny. Víte, které to jsou?

Druhá zářijová dekáda bude v klidnějších a spokojenějších energiích. Můžete flirtovat, poznávat nové lidi. Měly by vám také přicházet pravidelné platby. Budete vědět, že něco děláte dobře, a budete se toho držet. Možná se dostanete na společenskou událost, oslavu, mezi lidi. Bude vám tam dobře a karty vám radí, abyste určitě neseděli doma. Budete také s nadšením sbírat informace, jak ze svého okolí, tak z internetu.

Začátkem třetí zářijové dekády budete ještě trochu rozjetí a pak přijde nečekaná zpráva, která se bude týkat vašich jistot. Půjde o nějaké ztížené podmínky, věci, které neovlivníte. Jediné, co můžete udělat, je se jim co nejlépe přizpůsobit. A to by se vám mělo podařit. Půjdete na to chytře, možná budete mít i nějaké vnuknutí nebo dobrého rádce. Závěrem měsíce byste si měli odpočinout ve společnosti milých lidí, užívat si života a na chvilku se odpoutat od větších starostí.

Magická květina pro Berany na září

Možná by se vám hodil zimolez. Této bylince panuje samotná Venuše a z ostatních znamení zvěrokruhu by se hodila i ke Střelcům. Květy zimolezu vytvářejí sladký nektar, kterému nemohou odolat lidé ani zvířata. Vůně zimolezu je proslulá tím, jak se za letních nocí line skrze otevřená okna a vzbuzuje živé sny plné lásky a vášně. Zimolez aktivuje intuici, sexuální uzdravování a probouzení hojnosti, štěstí, věštby a přitahuje lásku a sex. Také posiluje sakrální čakru. Sladký květ zimolezu se nejlépe užívá čerstvý do koupele.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.