Velká věštba na září pro Štíry: Hrozí vám průšvih, ale budete mít štěstí

ŠTÍR: Měsíční horoskop na září 2024

Co čeká Štíry v devátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaká magická květina by se vám mohla v tomto měsíci hodit? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na září vám z tarotových karet vychází krásná karta Svět. Ta předpovídá, že budete cestovat. Některé věci se vám mohou uzavřít, skončíte jednu etapu a začnete novou.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám slibují pěkný vstup do tohoto měsíce, hodně citů, možná i flirtování, rozhodování se, komu z vašeho okolí dáte přednost a navážete s ním bližší kontakt. Vy sami vycítíte, kde je to jen povrchní, a kde jde naopak už o něco víc. Koncem první dekády se dostanete mezi lidi, kteří jsou pro vás důležití, podporují vás a stojí za vámi. Budete pod jejich ochranou a toto období by vám mělo přinést hodně spokojenosti.

Čtěte také: Po čem ženy touží? Lvice po radosti, Panny po dokonalosti a Váhy po rozkoši

Ve druhé dekádě možná nečekaně narazíte na někoho, kdo se vám bude dvořit. Možná dostanete i nějakou nabídku. Budou to ale věci, které jak přijdou, tak také rychle odejdou. Budete mít také víc štěstí než rozumu, protože přijde i nějaká mrzutost, která ale zabrání ještě většímu průšvihu. Budete totiž něco muset vyřešit a vše ostatní hodíte za hlavu. Pak někam odjedete a mělo by vám to přinést spokojenost. Jen si musíte uvědomit, že se vlastně nic neděje a to, co je kolem vás, byste si měli užívat.

Ve třetí dekádě budete řešit pracovní věci spojené s administrativou. Vše by mělo jít, jak má, a vy budete mít radost z dobře vykonané práce. Koncem této dekády vám jde štěstí ohledně vašeho domova. Můžete něco přenastavit, rekonstruovat, renovovat. A z menší přestavby může být nakonec i něco většího.

Magická květina pro Štíry na září

Znáte magické vlastnosti ibišku? Ibišek je plný lásky a přitom je i silný a sebevědomý. Je přiřazen Marsu a Venuši, vášnivému živlu ohně, ale pojí se i s citlivou povahou vody. Jeho květ se může dávat do lektvarů a čajů. Ibišek posiluje čakry, zejména tu sakrální, vábí vášnivou lásku a smyslové zážitky a současně podporuje zachování vlastní nezávislosti. Funguje jako magický katalyzátor pro všechna kouzla a rituály. Když potřebujete rychlé výsledky, potom se hodí použít jeho sušené květy.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.