Vyložené karty Helen Stanku: Hanka Kynychová je léčitelka! Zachránila svou nenarozenou dceru

Vyložené karty Helen Stanku - Hanka Kynychová

Rodina je pro ni v životě tím nejdůležitějším a pro její členy by Hanka Kynychová (56) udělala všechno. Proto když se těhotná cvičitelka dozvěděla, že jedna z jejích dcer může být vážně nemocná a ohrožená na životě, málem se jí zhroutil svět. Hanka Kynychová dodnes věří, že k vyřešení situace přispěly události mezi nebem a zemí, což jí teď potvrdila i kartářka slavných Helen Stanku.

„Když jsem měla holky čerstvě v břiše, tak jsem se jednoho dne dozvěděla, že jedna z holek nemá úplně v pořádku srdíčko. To byl tak velký propad, kdy jsem úplně ztratila půdu pod nohama,“ otevřela v pořadu Vyložené karty Helen Stanku velmi citlivé a osobní téma Hanka Kynychová. „Říkala jsem si: Co já budu dělat?! Protože hrozilo, že je vyšetří a jedna z holek bude muset jít pryč,“ zavzpomínala na složitou životní etapu cvičitelka.

„Řekla jsem, že potřebuji být sama, že potřebuji, aby si Jindra vzal Filipa a někam odjeli. Já byla doma sama a udělala jsem si… Ani nevím, co jsem dělala, nicméně řekla jsem si: Já si ty holky ubráním. Určitě jsou zdravé. A povedlo se to. Při dalším vyšetření za dva měsíce se ukázalo, že žádná arytmie ani nic se srdíčkem není. Takže možná jsem si to tam opravila já, nicméně úplně se mi třásly nohy,“ prozradila matka dnes už šestnáctiletých a naprosto zdravých dvojčat Alexandry a Sofie.

„Napojila ses na svoji intuici, kterou ty tam máš. Řekla bych, že v tobě je kus léčitelky,“ vysvětlila Hance Kynychové Helen Stanku poté, co spolu díky tarotové kartě Kolo osudu otevřely hovor o dcerách ale i starším synovi Filipovi. Po otočení karty Vyšší soud se Hanka rozpovídala na téma lekcí osudu. „Největším životním poučením pro mě bylo moje první manželství. To mi naprosto ukázalo, jak se to nemá, jak to nechci dělat, kde jsem dělala chyby a co všechno si člověk nesmí nechat líbit. Měla jsem to prožít proto, protože mám teď dvě dcery. Díky všem svým prožitkům jim budu umět poradit,“ svěřila své přesvědčení Hanka Kynychová.

Řeč došla i na stěhování kvůli sousedským sporům, jelikož i to Helen v kartách vyčetla. „Nikdy jsem si nemyslela, že by ti někdo dokázal ubližovat natolik, že budeš chtít prodat dům a udělat totální životní změnu,“ zamyslela se cvičitelka. Díky kartám se povídání stočilo i k Hančiným plastikám, manželovi, žárlivosti i odděleným ložnicím, které Hanka Kynychová dlouhodobě propaguje. Proč spí Hanka a její muž Jindřich každý ve svém pokoji? Co všechno si na sobě cvičitelka nechala vylepšit? To a mnohem více se dozvíte v pořadu Vyložené karty Helen Stanku s Hankou Kynychovou, který najdete na začátku článku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.