Celebrity

28. července 2023 07:30

Kisa Císařová

Hanka Kynychová se nebojí mluvit o menopauze a přibírání. Vnukly jí nový nápad

30+ Otázek Hanka Kynychová

Známá cvičitelka a neúnavná propagátorka pohybu Hanka Kynychová (55) nemá strach otevírat témata, o kterých je pro mnohé složité hovořit. Nejenže netají svůj věk, nezdráhala se teď navíc přiznat, že i jí už do života vstoupilo období menopauzy. A přestože je přirozenou součástí života každé zdravé ženy, pro nejednu je to velmi citlivá a složitá doba. Trenérka z ní ovšem dokázala vytěžit jeden výrazný benefit a vlastně i profesní posun.

Doba, kdy v ženském těle dochází k útlumu funkce vaječníků, ztráty menstruace a plodnosti se v životě Hanky Kynychové neobešla bez povšimnutí a také bez následků. „V tomhle období jsem přibrala asi dvě kila,“ prozradila otevřeně Hanka Kynychová v pořadu 30+ Otázek. Pro někoho možná banalita, nad kterou by mávnul rukou. Fitnesska, pro kterou je vypracovaná a fit postava nástrojem k obživě, to ale nemohla nechat jen tak být. A protože se Hance Kynychové kila navíc cvičením ani úpravou jídelníčku nedařilo zredukovat, podnikavá trenérka se tuhle nepříjemnou událost rozhodla přetavit v něco přece jen pozitivního. Vykročila tudíž ze svého obvyklého pole působnosti a rozhodla se navrhnout kolekci stahovacího spodního prádla.

„Ta dvě kila jsem potřebovala do něčeho stáhnout. Takže jsem v té době přemýšlela jak a vymyslela jsem stahovací body a korzet. Ty mají ještě jednu výhodu v tom, že po celou dobu, co je nosíte, pracují na tom, aby byla partie břicha neustále termoregulačně spjatá s prádlem a tím pádem hubnula,“ pochlubila se příležitostná moderátorka, která se tak nově stala i módní návrhářkou. A vlastně i modelkou. Své vlastnoručně navržené kousky Hanka Kynychová nosí a vzala si je i na natáčení pořadu 30+ Otázek. V něm moderátorce Kise Císařové prozradila třeba i to, že její nejoblíbenější barvou sportovního spodního prádla je černá. Jakou barvu Hanka preferuje na civilním spodním prádle? Na vše odpovídá ve videorozhovoru v úvodu článku.

Zjistíte v něm také, jestli vyhlášená cvičitelka nosí radši kalhotky s nohavičkou, brazilky nebo tanga. Řeč se ale netočila jen kolem spodního prádla. Hanka Kynychová, která je rovněž i osobní trenérkou, v pořadu prozradila, která z českých VIP osobností se jí kdy svěřila do péče. „Trénovala jsem Jaroslava Svěceného, pak jsem trénovala Elišku Ochmanovou. Chvilku jsem měla Terezu Mátlovou, taky Leonu Machálkovou a dostala jsem nabídku trénovat Lucku Bílou,“ vyjmenovala jména svých slavných klientů a rovnou dodala, že s Lucií Bílou to tehdy nakonec bohužel úplně nevyšlo a také řekla proč. Na závěr Hanka v pořadu předvedla cvik na posilování svalů pánevního dna, který jednoznačně doporučuje všem dámám, jak sama řekla, v „krásném zralém věku“. Zacvičit si ho ale může kdokoli.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.