Celebrity

28. července 2023 07:30

Kisa Císařová

Hanka Kynychová se nebojí mluvit o menopauze a přibírání. Vnukly jí nový nápad

30+ Otázek Hanka Kynychová

Známá cvičitelka a neúnavná propagátorka pohybu Hanka Kynychová (55) nemá strach otevírat témata, o kterých je pro mnohé složité hovořit. Nejenže netají svůj věk, nezdráhala se teď navíc přiznat, že i jí už do života vstoupilo období menopauzy. A přestože je přirozenou součástí života každé zdravé ženy, pro nejednu je to velmi citlivá a složitá doba. Trenérka z ní ovšem dokázala vytěžit jeden výrazný benefit a vlastně i profesní posun.

Doba, kdy v ženském těle dochází k útlumu funkce vaječníků, ztráty menstruace a plodnosti se v životě Hanky Kynychové neobešla bez povšimnutí a také bez následků. „V tomhle období jsem přibrala asi dvě kila,“ prozradila otevřeně Hanka Kynychová v pořadu 30+ Otázek. Pro někoho možná banalita, nad kterou by mávnul rukou. Fitnesska, pro kterou je vypracovaná a fit postava nástrojem k obživě, to ale nemohla nechat jen tak být. A protože se Hance Kynychové kila navíc cvičením ani úpravou jídelníčku nedařilo zredukovat, podnikavá trenérka se tuhle nepříjemnou událost rozhodla přetavit v něco přece jen pozitivního. Vykročila tudíž ze svého obvyklého pole působnosti a rozhodla se navrhnout kolekci stahovacího spodního prádla.

„Ta dvě kila jsem potřebovala do něčeho stáhnout. Takže jsem v té době přemýšlela jak a vymyslela jsem stahovací body a korzet. Ty mají ještě jednu výhodu v tom, že po celou dobu, co je nosíte, pracují na tom, aby byla partie břicha neustále termoregulačně spjatá s prádlem a tím pádem hubnula,“ pochlubila se příležitostná moderátorka, která se tak nově stala i módní návrhářkou. A vlastně i modelkou. Své vlastnoručně navržené kousky Hanka Kynychová nosí a vzala si je i na natáčení pořadu 30+ Otázek. V něm moderátorce Kise Císařové prozradila třeba i to, že její nejoblíbenější barvou sportovního spodního prádla je černá. Jakou barvu Hanka preferuje na civilním spodním prádle? Na vše odpovídá ve videorozhovoru v úvodu článku.

Zjistíte v něm také, jestli vyhlášená cvičitelka nosí radši kalhotky s nohavičkou, brazilky nebo tanga. Řeč se ale netočila jen kolem spodního prádla. Hanka Kynychová, která je rovněž i osobní trenérkou, v pořadu prozradila, která z českých VIP osobností se jí kdy svěřila do péče. „Trénovala jsem Jaroslava Svěceného, pak jsem trénovala Elišku Ochmanovou. Chvilku jsem měla Terezu Mátlovou, taky Leonu Machálkovou a dostala jsem nabídku trénovat Lucku Bílou,“ vyjmenovala jména svých slavných klientů a rovnou dodala, že s Lucií Bílou to tehdy nakonec bohužel úplně nevyšlo a také řekla proč. Na závěr Hanka v pořadu předvedla cvik na posilování svalů pánevního dna, který jednoznačně doporučuje všem dámám, jak sama řekla, v „krásném zralém věku“. Zacvičit si ho ale může kdokoli.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.