Celebrity

21. července 2023 12:00

Kisa Císařová

Andrea Kalivodová nesnáší vulgarismy. Jan Kraus ji vyhecoval k nadávce, kterou si užila

30+ Otázek Andrea Kalivodová

Andrea Kalivodová (45) si zakládá na tom, že je decentní kultivovanou dámou milující umění a kulturu, k čemuž vede i své dva syny. A pokud něco operní pěvkyně nedělá, je to používání sprostých slov. O to složitější pro Andreu bylo, když ji Jan Kraus (69) ve své talk show vyhecoval k větě, kterou ji někteří známí dosud předhazují.

Stálo ho to poměrné dlouhé minuty přemlouvání, nakonec ale Jan Kraus dosáhl svého. „Jdi do hajzlu,“ nechala se vyhecovat a zazpívala Andrea Kalivodová sedíce na červené pohovce charakteristické pro pořad Show Jana Krause. Moderátor totiž neodbytně trval na tom, že bych chtěl slyšet, jak zní líbezně a ve stylu opery zazpívaná nadávka. A přestože od vysílání inkriminovaného dílu už uplynul nějaký ten čas, operní pěvkyně ho má stále v živé paměti. Dodnes si pamatuje, proč se k zazpívání oné hrubosti v pořadu – a to hned několikrát – odhodlala, byť v osobním životě by si takový slovní výpad od Andrey nikdo nevyslechl. „Protože ho po mně tak strašně dlouho chtěl slyšet, tak ho pak slyšel. Vyprovokoval mě,“ zavzpomínala v pořadu 30+ Otázek Andrea Kalivodová.

Mohlo by vás zajímat: Andrea Kalivodová o nemoci i manželství. Muž už se na mě nedívá jako na prvním rande

„Myslím, že to mělo velký úspěch a já, ač jsem velkou odpůrkyní vulgárních slov, nesnáším násilí a sprostotu, tak musím říct, že v tomhle smyslu to byl ten kontrast. A proto se to tak povedlo,“ zhodnotila zpětně temperamentní černovláska a dodala, že dodnes jí právě tenhle okamžik jejího výstupu spousta přátel připomíná. A velmi se tím prý baví. Jelikož podle Andreiných vlastních slov její blízcí dobře znají její vybraný slovník i to, jak učí své syny Andriana (8) a Sebastiana (6) recitovat a zpívat.

Vzkaz Janu Krausovi

A co by s odstupem času Andrea Kalivodová vzkázala Janu Krausovi, který z ní dokázal před kamerami televize Prima dostat sprosté slovo? „Honzo, bylo to s tebou dobré a těším se, že si zase možná takový fórek někdy zopakujeme,“ vzkázala prostřednictvím našeho rozhovoru usměvavá pěvkyně, která se svým zlatem v hrdle nejen vystupuje. Svůj talent a zkušenosti se Andrea Kalivodová rozhodla také předávat mladším generacím, když se před pěti lety stala pedagožkou na konzervatoři.

„Proč jsem začala učit? Abych se o zpěvu ještě víc dozvěděla, a abych ještě víc pochopila. Také od doby, kdy jsem začala učit, daleko lépe zpívám,“ prozradila Andrea moderátorce pořadu Kise Císařové. Kdo by si ale myslel, že vesměs vždy dobře naladěná kantorka rozdává na potkání samé jedničky, mýlil by se. Andrea Kalivodová umí prohlédnout fígle některých studentů a má jasno i v tom, čím ji nejvíc štvou. „Když lžou,“ odpověděla Andrea bez váhání a pěkně rázně. Je těžší ukočírovat studenty nebo kantory? A čím by se Andrea živila, kdyby si nevybrala zpěv? To vše a mnohem víc nám prozradila ve videorozhovoru v úvodu článku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 5. 2024

Berani, dnes může přijít příliš mnoho pozvánek na společenské akce. Možná to bude jeden z večerů, kdy si budete chtít odpočinout doma, ale nebudete chtít nikoho odmítnout. Každé pozvání analyzujte. Zvažte místo, hostitele, ostatní hosty – cokoli, co vám připadá nejvýznamnější. Zúčastněte se jen těch, o kterých si myslíte, že se vám budou opravdu líbit. Řiďte se svým srdcem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.