Astročlánky

19. července 2024 06:00

Kisa Císařová

Vyložené karty Helen Stanku: Sára Milfajtová popsala vysněného muže. Podle věštby je zaděláno

Vyložené karty Helen Stanku – Sára Milfajtová

Sympatická blondýnka s širokým úsměvem a pomněnkově modrýma očima. To je Sára Milfajtová (32), která si získala srdce fanoušků především díky roli v seriálovém hitu televize Prima ZOO a účinkováním v pořadu Máme rádi Česko. Přestože obdivovatelů má spoustu, ten pravý, který by si získal její srdce, se zatím nenašel. Jakou má Sára o svém vyvoleném představu a je ve shodě s tím, co říkají karty? Na to dala herečce a zpěvačce odpověď kartářka slavných Helen Stanku.

Sára Milfajtová se stala další VIP osobností, která přijala pozvání Helen Stanku do jejího pořadu Vyložené karty. A hned od začátku bylo jasné, že to bude díl napěchovaný zajímavými informacemi. Už úvodní automatická kresba rozproudila debatu na téma mezilidských vztahů. A to jak těch veskrze pozitivních, tak i těch komplikovanějších. „Je věc, které si všímám. Když z někoho cítím energii, která mi je nepříjemná a cítím, že ten člověk se mnou má nějaký problém, děje se mi to, že jsem většinou nervózní. A i když chci být v pohodě, přitahují se mi situace, kdy se před tím člověkem ztrapním. Vždy, když se před tím člověkem snažím ukázat v lepším světle, abych si napravila reputaci, tím spíš se mi stanou nějaké věci,“ prozradila na sebe velmi zajímavou věc Sára Milfajtová.

Z Heleniných magických tarotů si Sára vytáhla karty Svět, Věž a Umírněnost. Díky nim se pak následně svěřila, že byly doby, kdy měla tendence jít do světa. Proto se před lety rozhodla přestěhovat do Velké Británie a zkusit tam profesní štěstí. Jenže začal covid, a tak se Sára rozhodla poprvé v životě poradit se o svém osudu s kartářkou. Tehdejší rada zněla zůstat v Česku, protože se Sářiným směrem blížila krásná práce. „A přišla mi nabídka na Máme rádi Česko,“ svěřila zpěvačka. Neméně zajímavé povídání odstartovala i třetí karta. Díky ní totiž padla od Helen směrem k Sáře otázka: „Jakou máš představu o svém partnerovi?"

„Musím říct, že už vlastně sama nevím. Pro mě byl vždy důležitý humor, aby ten člověk měl srovnané hodnoty, nelpěl na materiálnu, ale zároveň to byl muž, který se o mě dokáže postarat,“ začala své zamyšlení krásná blondýnka. Záhy dodala také to, co ji naopak na mužích odrazuje. A jelikož se na to Helen Sáry zeptala, řeč přišla i na to, co ve vztahu nabízí sama Sára. Poslechněte si to přímo z jejích úst ve videu na začátku článku.

Mohlo by vás zajímat: Velký horoskop na červenec: Lvy čeká velký posun, Kozorozi zažijí něco výjimečného

Ke vztahům a rodinnému životu se pak pojila i Sářina otázka, kterou na závěr pořadu dostala možnost položit ona Helen. „Změní se něco v mém rodinném životě v blízké době? A musím pro to něco udělat? Nebo se mám nechat překvapovat?“ zeptala se Sára a karty velmi rychle pochopily, že otázka směřuje k tomu, jestli se objeví po jejím boku muž, který by se dal označit slovním spojením „ten pravý“.

„Devítka listů říká, že možná už někde na něco je malinko zaděláno, ale je to na strašně dlouhé lokte. A musí se kolem toho ještě hodně budovat,“ vyčetla pro změnu z mariášových karet Helen Stanku. A rozhodně nezůstala jen u toho. Co dalšího představitelce seriálové Kristýny Helen Stanku vyčetla ze svých mariášek? Jakou zásadní změnu musela Sára nedávno překonat? Kdy musela úplně přehodnotit plány? A jak se vyrovnává s tím, že má ve svém okolí člověka, který ji vnímá jinak, než za jakou se považuje ona sama? To vše a mnohem víc se dozvíte v úvodním videu.

Sdílejte článek
Štítky Velká Británie Máme rádi Česko zoologická zahrada Česko seriál ZOO výklad karet kartářka Helen Stanku Vyložené karty Helen Stanku Sára Milfajtová umění, kultura, zábava a média společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.