Celebrity

26. června 2023 11:00

Kisa Císařová

Sára Milfajtová plakala na place mimo roli. Teď už bych to zvládla bez slz, říká

30+ Otázek Sára Milfajtová

Přestože je natáčení seriálu ZOO pro Sáru Milfajtovou (31) splněním velkého hereckého snu, nastala jedna chvíle, kdy se sympatická herečka na place rozplakala. A to přesto, že to neměla postava Kristýny Martincové, kterou ztvárňuje, napsané ve scénáři. Co se stalo?

„Nikdy předtím jsem takhle velkou roli neměla. První měsíc natáčení pro mě byl hodně náročný kvůli objemu textů, které jsem musela nacpat do hlavy. Pamatuji si jedno natáčení, kdy byla velká zima, tudíž nás kostymérky oblékly do několika vrstev oblečení a termoprádla. Pak jsme ale šli točit obraz do pavilonu Madagaskar, který simuluje tropické prostředí. Takže tam bylo vedro a dusno. Já na sobě měla všechny ty vrstvy, tudíž se mi zahříval mozek teplotou, a navíc tím, jak se mi motala písmenka. Aktuálně natáčím asi půl roku, texty mi už do hlavy skáčou samy a nepotřebuji na jejich učení tolik času. Takže věřím, že dneska bych to zvládla daleko líp a bez slziček,“ odpověděla v pořadu 30+ Otázek Sára Milfajtová na dotaz, jaký má trik na učení se dlouhých textů.

Dneska už je Sára Milfajtová ostřílenu seriálovou harcovnicí, kterou jen tak něco nerozhodí. Dodnes si ovšem pamatuje i svůj vůbec první den na place. „Pamatuji si na to, jak se mě ujal David Gránský. Řekl: ‚Vítej tady. Ať se ti tady s námi líbí. Tady je produkce, tady se děje všechno důležité.' Pamatuji si i na svoje pocity. Vešla jsem do ateliéru a říkala jsem si, že pokud mi tahle role vydrží, byla bych ráda, kdyby mi to nikdy nezevšednělo,“ prozradila sympatická blondýnka, jaká měla očekávání před svou vůbec první klapkou seriálového hitu.

S kým je podle Sáry Milfajtové na place největší sranda? Na kterého hereckého kolegu či kolegyni se Sáry nejvíc ptají její kamarádi a co chtějí vědět? I tyto dotazy v pořadu 30+ Otázek zazněly a mladá herečka na ně dala odpovědi. Moderátorka pořadu Kisa Císařová se Sárou ovšem probrala i témata mimo seriál a herectví. Dozvíte se tak například, proč si Sára vybrala jako střední školu španělské gymnázium a uslyšíte ji taky mluvit španělsky. Dále prozradí, kam a s kým se letos chystá na dovolenou a jaké vlastnosti hledá u svého vysněného protějšku. Herečka, která je i nadanou zpěvačkou a své zlato v hrdle uplatňuje například po boku Václava Noida Bárty v šou Máme rádi Česko, se ve videu v úvodu článku rozloučí zpěvem.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.