Astročlánky

21. června 2024 06:00

Kisa Císařová

Vyložené karty Helen Stanku: Třicet dnů samoty Honzy Komínka. Končí s mejdany

Vyložené karty Helen Stanku – Jan Komínek

Veselý a spontánní mladý muž, který nikdy nevynechal příležitost vyrazit za zábavou do společnosti. Tak by Honzu Komínka (30) dost možná popsala celá řada těch, kteří ho znají. Nebo spíš znali. Už to totiž neplatí. Kartářka Helen Stanku ze svých magických nástrojů dokázala vyčíst, že oblíbený herec radikálně proměnil svůj životní styl. Honza to nejen na rovinu přiznal, ale také se pak velmi otevřeně rozpovídal o divočejší a temnější etapě svého života, i o lidech, které nechal za sebou v minulosti.

První kartu, kterou si Jan Komínek vytáhl z magických tarotů věhlasné Helen Stanku, byla karta Síly. Ta nastartovala velmi osobní zpověď modrookého herce o jeho dřívějších snahách všem pomáhat, ale také se dobře bavit a jak následně dospěl k rozhodnutí starat se víc sám o sebe a svůj vnitřní klid. „Jsem člověk, který vždycky vyhledával společnost. Jsem člověk, který se snažil být všude a u všeho. Vždycky jsem byl hrozně zvědavý a opomíjel jsem své nitro a sebe samotného. Takže jsem si teď naordinoval to, že jsem byl sám se sebou po dobu jednoho měsíce,“ odhalil nad kartami své pocity Jan Komínek. A jak konkrétně vypadalo Honzových třicet dnů samoty?

Celý měsíc sám

„Byl jsem vystaven obrovské nudě, samotě a myslím si, že i sebepoznání. Jsem za to velmi rád a velmi vděčný, protože jsem si zaprvé vyčistil hlavu a zadruhé jsem taky nebyl nikde za barovou kulturou. Což mi taky hodně pomohlo,“ přiznal upřímně herec společně s tím, jaký efekt naordinovaná samota měla na jeho mysl. „Myslím si, že jsem se hodně zklidnil a smířil se s některými věcmi, které mi v minulosti vadily. A myslím si, že jsem se naučil odpovídat na nějaké své vnitřní chmury mnohem lépe, než jsem to dokázal dřív,“ prozradil na sebe herec známý ze seriálů Dobré zprávy či Eliška a Damian. Druhá karta Vyššího soudu podnítila debatu nejen o regeneraci a překvapení, ale i o tom, že se Honza mohl splést v některých blízkých osobách.

Určitou společnost už ne

„Jsem v některých věcech trošičku nekompromisní. A to je právě ta společnost, ve které jsem se předtím pohyboval. Někdy je lepší se zastavit a rozhlédnout se kolem sebe a po těch lidech. Mně se to opravdu podařilo, rozhlédnout se a vytvořit si jiný okruh lidí, které mám kolem,“ nechal letos třicetiletý herec nahlédnout do svého soukromí. „Mám docela dobrou představu o tom, v jakých kruzích jsem se pohyboval. Co mi to dalo, co mi to vzalo a myslím, že mám dost dobrou představu, jak se budu chovat dál,“ potvrdil Honza svou nekompromisnost a také, že co říká, myslí vážně. Karta Svět, která podle Helen Stanku znamená dozrávání a také konec i začátek určité životní etapy, s sebou pak přinesla otázku, jaká etapa v Honzově životě skončila.

Konec mejdanů

„Etapa strašného mejdanu, když to řeknu takhle. Jak jsem říkal, barová kultura. Branže, ve které jsme, vychovává a je to dost rizikové povolání,“ otevřel velmi osobní a jistě na vyprávění ne úplně jednoduché téma herec, který dodržel dekorum a nikoho nejmenoval. Ví se ovšem, že velkolepé mejdany, které často končily až ráno, v minulosti Honza často navštěvoval například s Adamem Mišíkem. S ním Honzu propojilo nejen přátelství, ale také fakt, že oba byli sousedy a hrdými obyvateli pražské čtvrti Letná.

Mohlo by vás zajímat: Vyložené karty Helen Stanku: Láďu Hrušku čekají nové výzvy. Karty odhalily i osudovou ženu

Co na Honzu Komínka prozradila automatická intuitivní kresba? Jak a proč Honza pomáhá vojákům na Ukrajině bránící se pokračující a devastující ruské agresi? Skutečně se Honza doteď necítil být sám sebou? A na jakou otázku chtěl Honza Komínek od Helen Stanku a magických run znát odpověď? Uvidíte ve videu na začátku článku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.