Celebrity

29. ledna 2024 13:35

Eliška Reiglová

Chceme dvě děti, shodují se Jirásková a Mišík. Zažívají stres a těší se na odpočinek

Zpěvák Adam Mišík (26) a jeho přítelkyně Natálie Jirásková (19) spolu bydlí už déle než rok. Vztah jim evidentně skvěle funguje, což dokazuje i fakt, že už vedou konverzace o dětech. Ještě než se ale k tomuto kroku skutečně dostanou, musí uklidnit vody zčeřené povinnostmi. Oba toho mají hodně, a proto se těší hlavně na odpočinek.

Přestože jsou mladí a mohli by si ještě dovolit pár bouřlivých let, zdá se, že Adam Mišík a Natálie Jirásková upřednostňují klidný život ve dvou. Nad jejich vztahem se zatím nezakabonil jediný mráček a nic na tom nezměnila ani společná domácnost, která přitom leckdy pro páry bývá kamenem úrazu. Tokají i přesto, že jsou oba poněkud pod tlakem.

„Je to teď trošku stres doma, protože Natálka se připravuje na maturitu a já mám před sebou turné. Takže jsme rádi, že jsme rádi. Teď chceme jen přežít a potom si odpočinout,“ řekl Adam Mišík v rozhovoru pro web eXtra.cz, jak se v tuto chvíli jemu a jeho partnerce daří. Oba před sebou mají zlomové okamžiky.

Rozhovory o dětech

Že jiskra mezi mladičkou modelkou a zpěvákem ještě rozhodně nevyhasla, ba naopak se rozhořela v pořádný plamen, dokazuje i fakt, že konverzace o dětech pro tento pár nejsou tabu. Sice se o ně v tuto chvíli aktivně nesnaží a pravděpodobně si ještě nějaký čas budou chtít užívat jen spolu, do budoucna ale oba vědí, co chtějí.

„My to teď nějak neřešíme. Máme každý jiné starosti, ale asi jsme se shodli na dvou dětech,“ prozradila Natálie Jirásková, kterou na jaře letošního roku čeká takzvaná zkouška dospělosti, po které se s partnerem, jenž pro fanoušky připravuje turné, budou těšit na zasloužený odpočinek.

Mišík a Jirásková o svém vztahu a soužití promluvili i v Show Jana Krause:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.