Celebrity

18. srpna 2023 15:54

Tomáš Durčák

Místo dovolené hrůza. Natálie Jirásková se v Itálii bála o holý život

Ve strach o holý život se pro Natálii Jiráskovou (18) změnil její pohodový pobyt v Itálii. Dcera Ivy Kubelkové (46) a partnerka Adama Mišíka (26) totiž při posezení v centru města náhle uslyšela výbuch. Ihned jí na mysl přišlo to nejhorší – co když jde o teroristický útok?

Měl to být poklidný odpočinek v malebné Itálii. V jednu chvíli se však na první pohled bezstarostná idylka pro Natálii Jiráskovou změnila v infarktovou paniku. Zatímco relaxovala v podniku v centru města, uslyšela náhle obří rány připomínající zvuk výbuchů. Shodou okolností tento okamžik zaznamenala na kameru, z níž je jasně vidět její šok.

Čtěte také: Kopie Kubelkové i Brožové. Které slavné dcery své matky rozhodně nezapřou?

„Infarkt turisty,“ nazvala následně dcera Ivy Kubelkové nepříjemný zážitek na dovolené. Dle svých slov chtěla okamžitě skočit pod stůl, aby si zachránila život. Záhy však pro jistotu celou situaci vysvětlila. Jak se totiž ukázalo, byla v nejbližším okolí zřejmě jediná, kdo ihned přemýšlel o terorismu.

Co všechno o sobě prozradili Natálie Jirásková a její přítel Adam Mišík?

„Jsme v pořádku! Byl to nějaký nácvik ohňostrojů na jejich velký svátek nebo co. Ale jako turista si pěkně nase*eš do kalhot,“ vysvětlila přítelkyně hudebního interpreta Adama Mišíka, co její obrovskou paniku způsobilo. Jak dále popsala, prvním vodítkem, že se zřejmě nic vážného nestalo, pro ni bylo chování Italů okolo ní.

Mohlo by vás zajímat: Vendula Pizingerová prozradila, že se jim na dovolené dvakrát převrátilo auto

„Když došlo k výbuchu, samozřejmě u mě nastala panika. Začala jsem se rozhlížet okolo sebe, už jsem byla ready schovat se pod stůl, ale ostatní lidi dělali, jakože nic. Italové si tam tančili na náměstíčku dokola, nikdo se ani neohlédl,“ popsala Jirásková moment, kdy si uvědomila, že panikaří zcela zbytečně.

Sdílejte článek
Štítky strach Itálie dovolená terorismus Instagram výbuch Natálie Jirásková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.