Celebrity

16. července 2023 11:00

redakce Prima Ženy

Tajemný partner Ivy Kubelkové. Přes dvacet let po boku krásky, která vztah dlouho tajila

Partner Ivy Kubelkové (45) se nedá tak úplně srovnávat s paní Columbovou, protože se čas od času ve společnosti po boku moderátorky a modelky objeví. Přesto se o něm ví jen velmi málo. Kdo je Georg Jirásek (65) a jak se seznámil s Ivou, se kterou tvoří pár už přes dvacet let?

Iva Kubelková a Georg Jirásek letos v srpnu oslaví 21. výročí svého vztahu, jak moderátorka informovala na svých sociálních sítích v příspěvku, ke kterému napsala: „Všechno nejlepší má lásko. Nikdy si nenechte od nikoho vzít to, co je vám osudem dáno za odměnu,“ popřála partnerovi zároveň k jeho 65. narozeninám, jenž měl 15. července.

Před jednadvaceti lety by přitom nikdo nehádal, že se dá modelka s malířem, designérem a majitelem několika firem dohromady. Přestože se nikdy nevzali, jsou pyšnými rodiči dvou dcer, Karolíny (14) a Natálky (18). Především starší Natálku je možné čím dál častěji vidět na přehlídkových molech a vypadá to, že půjde v maminčiných šlépějích.

Iva Kubelková letos oslavila 45. narozeniny:

Seznámení díky tatínkovi

Detaily o seznámení a vztahu Ivy Kubelkové a George Jiraska vyplouvají na povrch až s odstupem, dlouho je Iva držela pod pokličkou, aby uchránila partnerovo soukromí, a ani Georg o sobě nikdy příliš nemluvil.

První střípky prozradili až v roce 2016, tedy po neskutečných více než 12 letech společného soužití. „Ivu jsem viděl poprvé na naší roubence, kam přijela se svým tatínkem, což byl můj kamarád. Dodneška si pamatuju, že měla bílé sportovní boty. Půjčila si koně a sama vyrazila na projížďku,“ vzpomínal Georg Jirasek před lety v rozhovoru pro MF DNES.

Dohromady se dali o několik let později a začátky neměli úplně jednoduché. „Když jsem poznal Ivu, firmu jsem přiblížil z Frankfurtu do Drážďan a dům jsme vybírali tak, abychom to měli oba stejně daleko. Já do Drážďan, Iva do Prahy. Rozhodl jsem se ale, že založím ještě jednu firmu v Praze, ve které jsem ale nechtěl figurovat. Je v ní Iva a můj bratr,“ popisoval Jirasek, jehož bratr se jmenuje Ladislav Doležal.

Médiím se podařilo odhalit, že je modelka zadaná, ovšem po určitou dobu se mělo za to, že jejím partnerem je právě onen Doležal. „Nějaký novinář si tohle jméno našel v rejstříku firmy Agemy, zjistil, že partnerem je kromě Ivy Ladislav Doležal, a automaticky předpokládal, že jsem to já,“ smál se Jirasek, jenž se narodil v Čechách do napůl sudetské rodiny, jeho maminka byla Němka. „Příbuzní byli odsunuti po roce 1945, ale její tatínek měl klempířskou firmu v Karlových Varech a toho si tu nechali. Já jsem sám odešel do Německa až v roce 1986,” svěřil se v minulosti Jirasek pro MF DNES.

Netušil, kdo je Jágr

Další vtipná historka, které se partneři dodnes smějí, se týká hokejové hvězdy Jardy Jágra, se kterým Iva Kubelková dříve tvořila pár. „Když Iva chodila s Jardou Jágrem, přijeli za mnou na chatu nějací známí a říkali: Víš, s kým žije Iva? S Jardou Jágrem! A já se ptal, kdo to je. V Německu totiž není hokej vůbec populární a já nevěděl nic,“ nestyděl se přiznat Georg Jirasek, který má dle webu Expres.cz z předchozího manželství ještě dceru Maggie.

Nakonec Iva s Georgem přece jen skončili spolu a nyní jsou důkazem, že i po mnoha společně strávených letech je jejich láska silná a vzájemně si sebe váží. „Myslím si, že drobnosti jsou důležité. Kdykoliv odcházím z domu, tak si dáme pusu," prozradila pro ŽivotvČesku.cz Iva Kubelková, kterou můžete vídat například v pořadech Showtime a Jak se staví sen.

Už loni k příležitosti 20. výročí také uvedla, že Georg je pro ni nejen partnerem, ale také spřízněnou duší. „Najít v životě spřízněnou duši, se kterou můžete tvořit pár a vytvořit rodinu, je dar a já si ho vážím. A nikdo mi to nezkazí, přeji to všem. Samozřejmě že to chce trpělivost a oboustranné kompromisy, ale pevná víra, že vaše společno má smysl, vás vždy udrží. A kdo vám v tomto směru může radit? Nikdo! Žijte to, co cítíte. To, co je mezi vámi, víte jen vy," napsala Iva před rokem na sociální sítě.

Sdílejte článek
Štítky partnerství vztah rodiče Jaromír Jágr Iva Kubelková Georg Jirasek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.