Celebrity

21. dubna 2023 11:30

Tomáš Durčák

V plavkách byste je nerozeznali. Dcera Ivy Kubelkové má našlápnuto k modelingu

Dcera moderátorky Ivy Kubelkové (45) si od maminky rozhodně vzala ty nejlepší geny, které nyní začíná přetavovat v nadějnou kariéru modelky. Natálie Jirásková (18) se minulý měsíc pochlubila focením pro časopis a nyní zveřejnila další snímky, jež nafotila pro prodejce spodního prádla.

Nejen matka, ale i přítel Adam Mišík (25) mohou být rozhodně pyšní na to, jak se Natálce daří stále častěji dostávat před objektivy módních fotografů. Svou kariéru zahájila před pár lety, a jak tehdy v rozhovoru pro Prima Ženy Iva Kubelková přiznala: „Ona se do modelingu nevrhla, on se vrhl na ni.“

Instagram Natálie, kde již nasbírala přes 25 tisíc sledujících, nyní stále častěji zdobí její snímky nafocené v rámci různých spoluprací. A jelikož léto už začíná být pomalu a jistě na dohled, rozhodla se nyní osmnáctiletá dcera známé moderátorky pořadu Showtime nafotit pro prodejce spodního prádla kolekci plavek. Čímž mimo jiné ukázala, že ona už má figuru pro letní pobyty na plážích rozhodně připravenou.

Natálie Jirásková však od samého začátku říká, že byť je pro ni maminka v mnoha ohledech vzorem, ráda by si našla svou vlastní cestu. „Mamka je pro mě vzorem v hodně věcech, ale myslím si, že vlastní cestu si člověk musí najít sám. Neberu to jako výhodu, nebo nevýhodu. Mamka je moje mamka, neberu ji jako ‚tu‘ Ivu Kubelkovou. Já s ní prostě vyrůstám jako její dcera. Tak k tomu přistupuji,“ řekla pro Prima Ženy Natálka.

V loňském roce partnerka zpěváka Adama Mišíka v Show Jana Krause rovněž zdůraznila, že i když jí nabídky chodí, prioritou pro ni stále zůstává škola. „Nevím, jestli je to cesta, kterou chci jít. Jsem ráda za jakoukoli příležitost, ale jsem teď spíš studentka než modelka, studuju jazykové gymnázium,“ řekla Jirásková, která zřejmě po maturitě plánuje pokračovat i na vysoké škole.

Iva Kubelková a její krásné dcery na módní přehlídce:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.