Celebrity

23. listopadu 2023 14:30

Tomáš Durčák

Adam Mišík přiznal, že ho Natálka srovnala. Poklonu vysekl i Kubelkové

Zpěvák a herec Adam Mišík (26) tvoří již rok a půl šťastný pár s Natálií Jiráskovou (19), dcerou moderátorky Ivy Kubelkové. A jak nyní prozradil, velmi pozitivní vliv na něj má nejen soužití s přítelkyní, ale také její maminka, u níž vyzdvihl něco, co moc lidí na první pohled nevidí.

Jen pár měsíců poté, co jejich vztah vyplaval na veřejnost, spolu Adam Mišík a Natálie Jirásková začali dokonce bydlet. „Mám pocit, že je Natálie mentálně starší než já. Myslím, že my kluci jsme celkově opoždění,“ přiznal letos Mišík o své o sedm let mladší partnerce v Show Jana Krause.

Oba se rovněž shodli na tom, že jejich spolužití se k velkému překvapení fanoušků vlastně tak moc neliší od starších lidí. Když se totiž doma po náročném dni konečně sejdou, zmůžou se jen na „gaučink“ u televize. „Jsme unavení úplně stejně jako staří. Zapneme televizi, to já miluju,“ přiznal Adam.

Vyzrálosti své partnerky nyní Mišík opět zalichotil, když v rozhovoru přiznal, že právě díky Natálce se z něj stal normální, zodpovědný člověk. „Natálka na mě dává pozor a naučila mě žít jako normálního člověka… srovnala mě,“ pochlubil se herec a zpěvák pro Expres. Při té příležitosti rovněž poukázal na podobnost s její matkou Ivou Kubelkovou: „Bavil jsem se s tatínkem Natálky o tom, že jsou si hodně podobné.“

A když už na potenciální tchyni přišla řeč, rozhodl se Adam vyseknout poklonu i na její adresu: „To, že je Iva krásná, je samozřejmě jeden z atributů, na který lidé logicky poukazují. Pro mě je Iva naprosto úžasná hlavně ve vnitřních a duchovních věcech. Jak se vypořádává s věcmi a jaký má pohled na věc, to je pro mě inspirativní. Jsem rád, že ji můžu v životě mít v rámci Natálky.“

S tou tchyní je však podle něj vše ještě příliš předčasné, protože zatímco si po večerech užívají s Natálií pohodičku u televize, o vdavkách se zatím příliš nebaví, přičemž jako jeden z důvodů zmínil i příliš nízký věk své partnerky. „Otázka zásnub se nabízí, ale Natálka je stále mladá, já poměrně také, takže na to je ještě čas,“ uzavřel téma možných vdavek jinak očividně velmi šťastný Mišík.

Mišík a Jirásková o svém vztahu a soužití promluvili v Show Jana Krause:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.