Celebrity

8. listopadu 2023 17:14

David Laštovka

Mišík a Sebastian šokovali vystoupením na playback. Zpěvák dává od trapasu ruce pryč

Zpěvák Adam Mišík se prostřednictvím své manažerky vyjádřil ke svému vystoupení na akci Atletu roku, kterým rozzuřil několik slavných sportovců. Bubeník, který ho během jeho hudebního vystoupení doprovázel, se ani neobtěžoval vyndat paličky a při skladbě jen máchal rukama ve vzduchu do prázdna. Jak bylo jeho neobvyklé počínání vysvětleno?

Za slavnostním vyhlášení cen pro nejlepší české atlety kvůli tomu zůstala hořká pachuť. Nad nezvyklým počínáním bubeníka Dominika, který Adama Mišíka doprovázel, se podivovala řada slavných sportovců.

„Že to není live je všem jasný, ale nevzít si paličky k bicím mi přijde jako totální fraška a výsměch. Za tohle berou honorář?“ napsal na svůj instagram Jakub Holuša, bývalý atlet, mistr Evropy v běhu na 1 500 metrů.

Také Romana Šebrleho, olympijského vítěze z roku 2004, vystoupení skupiny Adama Mišíka šokovalo. „Když si zapomeneš tretry (paličky) na závod (koncert),“ napsal bývalý vícebojař na svoji sociální síť a přidal fotografii z ostudného vystoupení.

Mišíkův management kritiku odmítá, tvrdí, že šlo o nedorozumění. „Nejde o žádnou kapelu Adama Mišíka, ale o kapelu Sebastian, s kterou Adam Mišík vystoupil jako host na společné písni Cizinka. Kritiku vystoupení ze strany médií tedy bereme s velkou rezervou, jelikož ze strany atletů se nám dostalo spíše podpory,“ reagovala pro web Prima Ženy Mišíkova PR manažerka Tereza Burdová.

Omlouváme se za mnoho povyku pro nic

Byla to legrace, bubeník bude potrestán, oznámila kapela

S vysvětlením přispěchal i Sebastian se svou kapelou, který na sociální síti čelil negativním ohlasům.

„Prvně bych rád uvedl na pravou míru, že níže zmiňovaný bubeník patří do naší kapely a Adam Mišík byl ten večer pouze jako host v naší písničce. Dominikovo gesto mělo posloužit spíš jako recese na playback hraní (ano, celý večer byl na playback). Toť hlavně vysvětlivka pro hudební znalce v komentářích. Atletice jsem se věnoval od svých 10 let a získal i ocenění vicemistr Severočeského kraje, a proto by mě nikdy nenapadlo jakýmkoliv způsobem chtít urážet atlety (navíc to byl hlavní důvod, proč jsme se rozhodli už podruhé akci podpořit). Pokud jsme ale někoho pohoršili, moc se za to omlouváme. Rozhodně to nebyl záměr. Byla to legrace, protože hraní na playback v živém přenosu prostě legrační je. Omlouváme se za mnoho povyku pro nic,“ objevilo se na Instagramu interpreta Sebastian.

Na konec ještě kapela připsala vzkaz: „PS: náš bubeník bude potrestán a osobně na to dohlédnu. Už 12. 11. v Roxy bude muset odbubnovat náš skoro dvouhodinový koncert s paličkama.“


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.