Eliška a Damián pobaví: Proč Jan Komínek tak zvědavě sleduje poklopec Roberta Urbana?

Poklopec Roberta Urbana - Eliška a Damián (2)

Seriál, kde je vše možné, dokonce i cestovat časem, ve druhém díle pobaví diváky. Jan Komínek v roli Matouše bude zkoumat poklopec Roberta Urbana coby Damiána. U této choulostivé situace je ovšem někdo vyruší.

Ve druhé epizodě seriálu Eliška a Damián čeká na diváky velmi zábavná scéna, která se bude točit kolem pánského poklopce. Damián totiž v budoucnosti dostane kalhoty se zipem, což bude po návratu do minulosti pořádný šok pro všechny přítomné, zejména pak pro Matouše, kterého hraje právě Jan Komínek (29). Mezi oběma se rozjede neskutečně vtipná scéna. Podívejte se na sestřih.

Čtěte také: Emma Smetana půjde na kurz k jeptišce. Zařídil jí ho partner Jordan Haj

Seriál plný lásky

Diváci v seriálu Eliška a Damián budou navíc svědky tajuplného cestování časem. Hlavní postava Eliška, kterou hraje Emma Smetana, žije v současnosti, ale Damián, jehož ztvárnil Robert Urban, pochází z roku 1758. Díky elixíru začne hlavní hrdina cestovat časem a čím dál častěji se setkávat s Eliškou. Až mezi oběma postupně vzniknou sympatie...

Skvělé herecké obsazení, kostýmy i lokace

Seriál je plný nádherných exteriérů, kostýmů a skvělého hereckého obsazení. Příběh Elišky a Damiána zaručuje milostnou zápletku, humor i lehkou záhadu. Diváci tak budou mít možnost sledovat velkou lásku, která překonává staletí. Další pokračování seriálu Eliška a Damián sledujte v sobotu od 20:15 na Primě – a tentokrát se můžete těšit na dva díly za sebou!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.