Voňavý Robert Urban by v 18. století žít nemohl. Bez sprchy by nevydržel

Robert Urban představil roli Damiána - Eliška a Damián

Emma Smetana (35) a Robert Urban (37) tvoří nový televizní pár, který bude čelit velké překážce. V jejich datu narození je totiž rozdíl stovky let. Více o seriálu, důvody, proč byste se na něj měli dívat, i zajímavosti z natáčení prozradil představitel prince Damiána už nyní.

Seriál, v němž je všechno možné, třeba i cestovat časem. Do minulosti vás vezme Damián, dědičný princ z Baden Baden. Tato postava není vymyšlená scenáristy, Damián v této době opravdu žil, jen umřel velmi mladý. V našem seriálu ale žije a ztvárňuje ho Robert Urban. „Díky mé postavě mohu vzít diváky do šlechtických budoárů a prostředí, to je zajímavé. Je to také příběh o velké lásce, takže budou Damiána potkávat hezké ženy, respektive jedna a tou je Emma Smetana, tak to je příjemné natáčení. Je pravda, že jsem nervózní, ale to každý. Start nového projektu s sebou nese očekávání a chceš, aby to bylo úspěšné,“ řekl Robert na natáčení v zámku Loučeň.

Kromě krásného příběhu se můžete těšit také na skvělé kostýmy, které jsou půjčené přímo z barrandovských ateliérů. Na někoho se ovšem museli upravit. Přeci jen asi v té době nebyli ti šlechtici urostlí jako Robert Urban. „Kostymérky mi povolily švy, abych se mohl hýbat, takže je to už dobré,“ smál se představitel Damiána. To ovšem není jediná věc, které se musel přizpůsobit. Kvůli roli musí nosit nasazovací paruku, kterou běžně nemá přilepenou, ale připnutou pinetkami. Je z pravých vlasů, tudíž musí dostávat náležitou péči, jako je třeba mytí šamponem.

Robert Urban potřebuje sprchu aspoň dvakrát denně

Robert si sice natáčení maximálně užívá, reálně by ale v té době asi žít nedokázal. „Mám to období rád, ale nevím, jestli bych v něm dokázal žít. V té době to nebyl úplně jednoduchý život. Hlavně nebyly sprchy a to já bych nepřežil. Musím mít sprchu minimálně dvakrát denně a oni se koupali tak jedenkrát za týden,“ argumentoval Robert Urban, kterého můžete nově vídat každou sobotu večer na TV Prima v novém dobovém seriálu Eliška a Damián.

„Divák by se měl dívat, protože je to projekt, který tady ještě nebyl. Je to zajímavé, takové české seriálové fantasy. Myslím, že se taky můžou těšit na oblíbené známé tváře a samozřejmě na velkou lásku, na koníky, na krásné historické prostředí. Myslím, že těch důvodů je spousta. Doufám, že si každý z diváků najde ten svůj,“ slíbil na závěr oblíbený herec.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.