Jmenuji se Damián, vy volové. Toulky budoucností prince matou, polonahá Eliška šokuje

Já jsem Damián, volové - Eliška a Damián

Každá technická vymoženost z budoucnosti urozeného Damiána z 18. století mate. Často se neorientuje v lidech dnešní doby a nerozumí jejich slovům. Exkluzivní ukázky z dalších dílů napovědí, jaké nástrahy sympatického hrdinu čekají. Jak se dobře vychovaný šlechtic zachová, až narazí na svoji dámu Elišku bez oblečení?

Bylo nebylo. Pohádka o Elišce a Damiánovi pokračuje. Necelých 300 let je dlouhá doba a princ Robert Urban coby vznešený Damián se v příběhu při svých náhodných toulkách do budoucnosti za Emmou Smetana v roli Elišky musí ještě o naší době mnohému přiučit.

Damiánovo neřízené cestování časem přináší v seriálu nejednu vtipnou chvilku. O něco méně humorné okamžiky v dalších dvou dílech seriálu Eliška a Damián, které Prima uvede v sobotu od 20:15, přichystá samotnému hrdinovi.

Jiné století, jiné mravy

„Co je to za jméno, Damián, vole. Pohni kostrou, vole,“ pobízí Damiána při jeho další cestě do současnosti zlodějíček k návštěvě výčepu, kde viditelně zmateného mladíka chtějí okrást. Damián se však nedá a nebojácně pokračuje ve své taktice. „Na svých cestách vždy rád udělám dobré zkušenosti s místními ničemy,“ odvětí méně bystrým pobudům jakoby nic a ti svoji mluvu o to více protknou dalším „vole“. Pro šlechtice z 18. století je takové titulování nezvyklé, zkusí ho zapojit i do svých vět, čímž dvojici ještě více popudí.

O něco peprnější chvilky čekají na Damiána při dalším takovém průniku mezi staletími. Jak se zachová, když stane v ložnici Elišky, která se právě převléká a je skoro nahá? Podívejte se na další vtipnou scénu ze sobotního dílu.

Co se stane, když „to“ na Damiána přijde a Eliška je v negližé?

Damián má v budoucnosti spojence v podobě Kateřiny v podání Dany Syslové. Trošku švihlé a volnomyšlenkářské babičky Elišky, která si ho u sebe v domě ubytovala jako nového nájemce. Pro ostatní hodně zajímavého.

Více k tématu: Seriál Eliška a Damián zaujal láskou i fackou. Emma Smetana řekla, jak se brání kritice

Damian budí podezření v každé době

V 18. století, kde by se měl Damián plně věnovat své nastávající, pruské princezně Frederice (Anežka Rusevová), jeho časté absence začínají dělat problémy. Snoubenka si začíná myslet, že to, jak se jí pořád vyhýbá, je projev výsměchu. V dnešní době zase Damiana považuje podezíravá Lucie z Eliščiny marmeládovny za tajného agenta nějaké konkurenční firmy Marmelišek, který má za úkol ukrást jeden z jejich nových receptů. Chudák Matouš (Jan Komínek), jehož tinktura za vše může, by rád bádal nad tím, proč tomu tak je, ale má jiné problémy. Po krku mu jde prospěchářský správce (Milan Šteindler), Damián začíná pomalu poznávat lidi v Eliščině blízkém okolí a nejen je.

Čtěte také: Proč zrovna Eliška a Damián? Chtěli jsme dát ženám prince na bílém koni, říká Lenka Hornová


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.