Celebrity

18. března 2024 09:00

Kisa Císařová

Čerstvý třicátník Jan Komínek: Jsem zvědavý a natěšený. Cítím, že to bude hezké

Jan Komínek v 7 pádech Honzy Dědka

Kulatiny jsou pro většinu lidí významným milníkem, jelikož otevírají další novou dekádu života. Podobně to cítí i dnešní oslavenec Jan Komínek (30), který 18. března slaví své třicetiny. Redakci webu Prima Ženy oblíbený herec exkluzivně prozradil, jak a s kým bude slavit, a také co si přeje.

Pokud byste čekali, že modrooký fešák obdařený hereckým talentem by si k dnešním kulatinám přál drahé auto, exotickou dovolenou nebo třeba hlavní roli v nějakém kasovním trháku, hodně byste se spletli. „Jediné, co si přeji, je, aby všichni moji blízcí včetně mě byli zdraví a šťastní,“ prozradil webu Prima Ženy skromně Jan Komínek. Kromě přání přišla řeč také na oslavu a to, jestli poměrně významné narozeniny přivítá herec velkolepým večírkem.

Přečtěte si také: Janovi Komínkovi k vysněnému povolání chybí maturita. Ze školy mě vyhodili, říká

O oslavě má jasno

A opět. Ti, kteří si představují, že výřečný brunet s pověstí oblíbence žen vyrazí na nekonečně dlouhý tah, během kterého vymete několik restaurací a nočních barů za sebou a spanilou jízdu zakončí ve striptýzovém baru, budou nejspíš zklamáni. „Třicítka a celkově kulatiny vybízí k velkým mejdanům. Já dám ale přednost nějakému klidnému koutu, ve kterém ji oslavím v rodinném kruhu. To mě udělá šťastným. Víc nepotřebuji. Na to se těším úplně nejvíc. Je to i moje přání, abychom se jako rodina všichni sešli a měli hezký čas strávený společně,“ prozradil své plány na oslavu letošních kulatých narozenin herec známý například ze seriálů televize Prima, jako jsou Dobré zprávy či Eliška a Damián.

Mohlo by vás zajímat: Jsme dobrý tým, říká o seriálu Eliška a Damián herec Jan Komínek. Natáčení znělky si užívali

Narozeninová předtucha

A jak si Honza Komínek připouští fakt, že právě dneškem opouští řady dvacátníků? „Jan třicetiletý zní docela dobře. Jsem spíš zvědavý než natěšený na to, jaké budou chvíle mezi třicítkou a jednatřicítkou. Jsem zvědavý a vlastně i natěšený, protože tak nějak cítím, že to bude hezký čas,“ připustil a taky si tak trochu zavěštil Jan Komínek.

Do jednoho tématu se ale jinak velmi otevřenému a přátelskému herci pouštět nechtělo. Otázku, zda je po jeho boku nějaká žena, se kterou vstup do řad třicátníků přivítá, Jan Komínek ponechal bez konkrétní odpovědi. „Je to složité,“ svěřil webu Prima Ženy neurčitě. A my v redakci mu přejeme nejen tu pravou lásku, ale také hodně zdraví, štěstí a samé zajímavé herecké příležitosti.

Sdílejte článek
Štítky narozeniny TV Prima Jan Komínek Dobré zprávy Eliška a Damián

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.