Velký horoskop na červenec: Lvy čeká velký posun, Kozorozi zažijí něco výjimečného

PRIMA HOROSKOPY S1 - AURA: Měsíční horoskop na červenec 2024

Co vám předpovídají hvězdy na sedmý měsíc roku? Jak se vám bude dařit v práci, ve vztazích nebo jak na tom budete se zdravím? Kdo se může těšit na úspěšný měsíc, koho čeká láska, kdo bude mít starosti v práci a kdo si užije skvělou dovolenou? Přečtěte si velký horoskop na červenec 2024.

Blíží se nový měsíc a my pro vás máme horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, co vás čeká v různých oblastech vašeho života, které znamení vám přinese štěstí, a s kterým budete mít naopak problémy.

Beran

Hned od začátku měsíce se zaměřte na vaše partnerství. To je oblast, kde jste měli už dávno začít. Jenže vy jste se soustředili pouze na práci, a to vám teď trochu začne vadit. Váš partner totiž začíná přemýšlet o rozchodu nebo nějaké delší odluce. A to si přeci vůbec nepřejete.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Berana.

Býk

Už delší dobu si přejete změnit práci. Možná se na konci měsíce objeví nová pracovní nabídka a bude to opravdu něco, na co jste čekali delší dobu. Jediná překážka může být ve vaší nové pracovní smlouvě. Takže si raději nechte hned ukázat všechny dokumenty, které máte kvůli nové práci podepsat.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Býka.

Blíženci

Doma se vám ztratí nějaký cenný předmět a vy nebudete vědět, jak se to mohlo stát. Nakonec můžete podezřívat kdekoho. Nechte to být. Nakonec se ta věc objeví a vy zjistíte, že jste ji někam založili vy. Raději tedy nikoho neobviňujte, mohli byste toho pak litovat.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Blížence.

Rak

Buďte celý červenec obezřetní na všechny věci. Pokud odjedete na dovolenou, tak si kontrolujte i kufry a jiné cenné věci, můžete o ně přijít. Většinou se může jednat o krátkodobou ztrátu, ale i tak to bude nepříjemné. Jinak by se vám dovolená měla skvěle podařit. A navíc se můžete zase zamilovat do vašeho partnera.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Raka.

Mohlo by vás zajímat: Bylinkový horoskop - Objevte svou bylinku podle data narození

Lev

Celý měsíc budete hledat nová řešení a možnosti, jak posunout váš život. Čeká vás možná i nová práce a velký posun v životě, ke kterému vám pomůže nějaký muž. Budete řešit více věcí najednou a tím můžete být pohlceni. Některé záležitosti mohou počkat na další měsíc.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Lva.

Panna

Na začátku měsíce mohou přijít velké změny, které budou nejdříve probíhat uvnitř vás a budou se týkat vašeho vnitřního boje. V druhé půlce měsíce vás čekají cesty, možná nějaká dovolená. Beznaděj může přijít v souvislosti s rozhodováním, zda podniknout nebo nepodniknout setkání s důležitým člověkem.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Pannu.

Váhy

Hodně pracujete a neznáte své hranice, a tak se může stát, že tím pokazíte i své vztahy. Váš partner už vám dává dlouhodobě najevo, že vás skoro nevidí. Jenže vy si toho nevšímáte. Pokud nechcete, aby došlo k rozchodu, začněte na vašem vztahu pracovat. Kamarádka vám s tím pomůže.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Váhy.

Štír

Na začátku měsíce budete zažívat hodně akční období, ale užijete si i klid. Pozor si dejte na žárlivost od vašeho partnera, protože může přinést konflikt. V půlce měsíce přijdou hádky s někým, kdo vás manipuluje. Na konci měsíce nebudete chtít nic řešit, protože budete unavení. Koncem měsíce také přijde něco z minulosti, co přinese změny.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Štíra.

Střelec

Začátek měsíce bude více odpočinkový a dovolenkový. Následně vám nějaký muž přinese velké naděje ve všech oblastech a vy si tak užijete polovinu měsíce. Potíže s financemi vás budou provázet koncem měsíce, ale nebojte se, vše se na konci měsíce vyřeší a pomůže vám zase nějaký muž.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Střelce.

Kozoroh

Začátek měsíce pro vás má připraveno překvapení. Zažijete něco, co jste ještě nezažili, a budete do konce měsíce přemýšlet nad tím, proč se to stalo. Nic se neděje jen tak. V práci budete odhodláni vyřešit všechny problémy, ale na konci měsíce vám dojdou síly a i pocit, že to má smysl.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Kozoroha.

Vodnář

Pokud jste nespokojeni ve vztahu, tento měsíc by se vše mohlo změnit. Můžete potkat někoho, kdo vás zaujme na první pohled, a bude to oboustranné. Jen s ničím nespěchejte, musíte nejdříve ukončit váš vztah a pak začít nový. Jinak jeden vztah bude zasahovat do druhého, a to nic dobrého nepřinese.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Vodnáře.

Ryby

Na začátku měsíce se můžete zamilovat do empatického a citově založeného muže, ale čeká vás beznaděj, protože se kolem vás bude točit ještě jiný muž a vy se nedokážete rozhodnout. Každopádně láska přichází už v půlce měsíce a s ní přijdou i nové začátky, ale i nějaká tajemství.

Přečtěte si podrobný horoskop na červenec pro Ryby.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 7. 2024

Někteří lidé mají tendenci být plaší. Téměř se omlouvají za to, že žijí. Pro ně je důležité držet se při zemi. Pravděpodobně si myslíte, že jste takoví, ale jste na omylu, Berani. Potřebujete se trochu ujistit. Uvnitř vás se skrývá spousta zajímavých věcí, které potřebují vyjít na povrch. Věřte si.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.