Astročlánky

18. června 2024 06:30

Robert Policar

Mayský horoskop: Najděte odvahu ke změně a vstupte do nové etapy života

Vstupujete do období, ve kterém je vhodné se poučit ze všech životních zkušeností a mít odvahu vstoupit do další spirály vývoje na základě poučení, které jste během své cesty získali. Co dalšího vás podle Mayského horoskopu čeká v následujících dnech?

Období 1-Cib-2 (Sova, Sup) od 18. 6. 2024 do 29. 6. 2024

Doporučuji časté procházky přírodou, pravidelné meditace nebo hluboký vědecký výzkum. Sova je symbolem hluboké moudrosti, která dokáže pochytit neviditelné souvislosti, které běžnému vnímání unikají. Tyto souvislosti můžete najít v osobním příběhu a pochopit, co již není dobré opakovat a jak vstoupit na další úroveň svého vlastního vývoje. Léto je za dveřmi, a tak doporučuji se věnovat oslavám věnovaným letnímu slunovratu.

Cib patří k jižním znamením, která jsou spojena s ročním obdobím léta a živlem vody. Všechna jižní znamení oplývají velkou tvořivostí, radostí a lehkostí, ale znamení Sovy je z těchto znamení nejvážnější a nejpochmurnější, protože je spojováno i s mystériem smrti a neustálým koloběhem cyklů vzniků a zániků. Toto znamení je spojeno s hlubokými duchovními tradicemi a lidé, ovlivnění tímto znamením, vnímám jako strážce tradic s hlubokým pochopením staré moudrosti, která překonává vlny času. Nastal tedy čas zrekapitulovat váš život, vzít si moudrost i energii z ukončených cyklů a vrhnout se do dalšího dobrodružství.

Mohlo by vás zajímat: Nejsladší znamení zvěrokruhu: Raci a Váhy o ostatní pečují s velkou láskou

Co se týká těla a hmotných záležitostí, zaměřte se především na to, v jakém sedmiletém cyklu svého života se zrovna nacházíte, a zkuste si o tomto životním období zjistit více informací a pak je srovnejte se svou vlastní realitou. Inspirujte se různými přístupy a rozhodněte se chovat ke svému fyzickému tělu i duši vědoměji a laskavěji. Jinak se budete cítit ve dvaceti, a jinak v šedesáti. Každý věk má své vlastní kouzlo, a tak se zaměřte na co nejlepší využití své osobní síly ve všech jeho projevech. Co se týká financí, rozhodněte se zrevidovat své příjmy a výdaje a vyhněte se zbytečným výdajům, které stejně nevyužíváte.

V rovině mysli se porozhlédněte po svém pracovišti i doma. Nastává vhodný čas k postupnému úklidu, kde se můžete rozloučit se starými částmi své vlastní duše, která je uchovávána ve věcech, které jsou spojeny s příběhy, jež už nemají sílu. Mějte odvahu propustit věci i lidi, kteří již neodrážejí vaši novou úroveň sebeúcty a důstojnosti. Poučte se ze všech kolegiálních vztahů, kterými jste prošli, a podívejte se na zajímavou spojitost s vaší původní rodinou. Dívejte se na své kolegy jako na pomyslné sestry a bratry a na své nadřízené jako na rodiče. Opravdu, v těchto vztazích můžete lépe zhodnotit a uvidět svou vlastní minulost.

Čtěte také: Znamení, která milují moře: Dovolenou u vody potřebují Ryby i Raci

Co se týká vztahů, může se dít opravdu mnoho. Některé vztahy se mohou ještě více prohloubit a posunout, a jiné se mohou dokonce vydat zcela jinými směry. Pokud víte, že o vás partner nestojí, nechte ho jít. A pokud jste dlouho sami a najednou pocítíte volání, mějte odvahu znovu milovat. Zrekapitulujte všechny své předchozí partnerské vztahy, podívejte se na dynamiku vztahů vašich předků a uvědomte si, že vy můžete začít žít jinak. Úcta ke všem předchozím zkušenostem je klíčem k žádoucí změně. Udržte si svou nevinnost, abyste mohli milovat plně, a poučte se ze svých zkušeností, abyste mohli milovat lépe.

V rovině ducha nastává skvělý čas pro prohloubení všech vašich duchovních praxí, kterým se věnujete. Experimentujte i s dalšími, protože doba, ve které žijeme, těmto cestám přeje. Můžete vyzkoušet jógu, čchi-kung nebo jiné techniky práce s myslí a tělem, které vychází z různých tradic. Objevte to, co je dobré zrovna pro vás. S nikým se nesrovnávejte, protože každý pocházíme ze zcela jiných koutů vesmíru a zároveň máme zcela jinou historii našich předků, s nimiž jsme neodvratně spojeni. Pozorujte vše, co je kolem vás bez souzení. Rozlišování je vhodné, ale posuzování už ne. Je v tom malý, ale hodně důležitý rozdíl.

Zdroje: Autorský článek (autor je astrolog a dlouhodobě se zabývá Mayskou kulturou)

Další zdroje: Toltécké orákulum - Victor Sanchez (2005, Pragma), Toltécká cesta rekapitulace - Victor Sanchez (2006, Pragma), Tajemství starých Mayů - Carlos Barrios (2010, Fontána)

Červen podle mariášových karet:

Sdílejte článek
Štítky tradice horoskop Mayové vztah astrologie horoskopy horoskop 2024 mayský horoskop Víctor Sánchez Carlos Barrios

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 7. 2024

Berani, ustupte a nechte dnes otěže převzít někoho jiného. Důvěřujte ostatním. Je tu mnoho pomocných rukou, které vás povedou. Nejdůležitější je nechat se unášet a důvěřovat. Ostatní vás budou vést, pokud jim to dovolíte. Váš mozek může bzučet do té míry, že budete mít pocit, že jste ztratili kontrolu. Uvolněte svou mysl a zklidněte nervy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.