Astročlánky

18. června 2024 05:30

Sára Částečková

Horoskopy lásky od 18. června 2024: Berani se zamilují a Býci pocítí jemnost bytí

Koho čeká týden plný lásky, kdo by měl vyjít vstříc seznámení, kdo by se měl vydat i se svou láskou na cesty? To prozradí horoskopy lásky na nový týden.

Beran

Nastává nesmírně krásné období zamilovanosti a jemných pocitů. Energie lásky vám přináší štěstí, starostlivost a péči od vašeho partnera. Pokud jste sami a zoufáte si, odhoďte smutek a vykročte vstříc lásce nové.

Býk

Partnerské vztahy jsou jako živá voda, kterou vzájemně posilujete láskyplnými city a emocemi. Vaše představy jsou velmi jasné a díky tomu prožíváte lásku v každičkém okamžiku. Vlna štěstí zasáhne také všechny, kteří touží po své spřízněné duši.

Blíženci

V partnerských vztazích se na chvíli zastaví čas. Jako byste stáli na místě a nemohli udělat krok vpřed. Zachovejte klid, buďte trpěliví a důvěřujte svému srdci. Změna k lepšímu se k vám pomalu, ale jistě blíží.

Rak

Možná se vám zdá, že všechno kolem vás je temné a bez života. Nepropadejte panice a vyčkávejte, řešení je již téměř u vás. S láskou opusťte veškeré vazby, které vám nic nedávají, a jemně vplujte do nového života. Problém, který se vám jeví jako neřešitelný, zmizí jako mávnutím kouzelného proutku.

Lev

Společná komunikace spojuje partnerské vztahy. Se svou láskou si skvěle rozumíte a dokážete otevřeně hovořit o vzájemných pocitech. Váš vztah se ještě posílí a láska prohloubí. Všude kolem vás je dostatek lásky, která může zasáhnout také ty, kteří touží po novém partnerovi.

Panna

Nádherné energie naplněné radostí, láskou a porozuměním zcela prostoupí váš domov a ovlivní partnerské vztahy. Očekávejte velmi příznivé změny a skvělou zprávu, která je již na cestě. Pokud toužíte po lásce nové, vydejte se na cesty, tam na vás čeká vaše spřízněná duše.

Mohlo by vás zajímat: Nejzranitelnější znamení zvěrokruhu: Velmi citlivé jsou Ryby i Panny

Váhy

Nová láska je na cestě! Usmívejte se a radujte. Pokud jste sami a neustále hledáte životního partnera, velmi brzy se objeví ve vašem životě. Partnerské vztahy se začnou vyvíjet velmi rychle. Cestování a dovolená vašemu vztahu velmi prospějí.

Štír

Máte před sebou velmi nádherné období silných citů, vášně a lásky. Pokud jste sami, setkáte se s partnerem, který vás učiní šťastnými. Harmonie, láska, souznění a štěstí vás věrně doprovází na každém kroku.

Střelec

Partnerské vztahy jsou radostné a šťastné. Přichází k vám nesmírně krásné časy a období zamilovanosti bez ohledu na to, jak dlouho jste spolu. Podělte se o svou radost s nejbližšími, vaše štěstí se ještě znásobí. Jestli toužíte po svém osudovém partnerovi, vyjděte mezi lidi a mějte oči dokořán, úsměv je samozřejmostí.

Kozoroh

Pokud je vaše cesta s partnerem trnitá a ztrácíte naději na lepší zítřky, nadechněte se. Řešení máte na dosah. Nejdůležitější je zachovat chladnou hlavu a promyslet si, co vlastně od partnera očekáváte. Pak vše půjde téměř samo a vaše srdce se opět rozhoří čistou láskou.

Vodnář

Partnerské vztahy jsou láskyplné a šťastné. Díky tomu, že jste stáli s úctou po boku své lásky a nezalekli jste se žádných problémů, váš vztah ještě vzkvétá. Partner vás nesmírně miluje a obdivuje. Pokud jste sami a hledáte životní lásku, buďte odvážní a vykročte štěstí naproti.

Ryby

Partnerské vztahy září jako slunce na nebi. Vaše životy jsou naplněné štěstím, radostí a láskou. Jestli jste sami, můžete nečekaně potkat svou novou lásku a váš plamen se rozhoří velkou vášní.

Týdenní horoskop od 17.6. do 23.6.:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.