Filmový festival Karlovy Vary

6. července 2024 06:00

Vanesa Havlíková

Hanka Kynychová nažhavila Vary. Nejdříve ukázala pozadí, poté i bujný dekolt

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech si jako každý rok nenechala ujít řada známých tváří. Na kávovou show, která se konala v rámci filmového svátku, zavítala také fitness trenérka Hana Kynychová (56). Všechny přítomné překvapila nejen radikální změnou barvy vlasů, ale také svou vypracovanou postavou.

Jestli někdo v Karlových Varech překvapil svým vzhledem, tak je to bezpochyby fitness trenérka Hana Kynychová. Ta v letošním roce oslavila 56. narozeniny a ukázala, že jí postavu mohou závidět i o desítky let mladší dámy.

Čtěte také: Hanka Kynychová se odhalila po sauně. Nahou postavou pobouřila sledující

Radikální proměna

Kynychová kromě toho, že ukázala svůj vypracovaný zadek a bujný dekolt, radikálně změnila také barvu vlasů. Fitness instruktorka si nenechala ujít kávovou show francouzské značky L’OR, na níž oblékla kalhotový komplet od návrhářky, která tvoří pod značkou Talabaya.

Jednalo se o poměrně odvážný model. To, že je průhledný a odkrývá Hance Kynychové pozadí, zjistila až na párty. Vzhledem k horkému počasí jí to ale ani trochu nevadilo. Úsměvy rozdávala na všechny strany.

„Moc si to tu užívám. Praha je vylidněná, všichni jsou tady. Vary mají úžasnou atmosféru, mám pocit, že festival má takovou tu správně hvězdnou atmosféru a světovou úroveň,“ pochvalovala si blondýnka, která přiznala, že víc sexy byla asi jako bruneta, ale ona se cítí dobře v současné době jako blondýnka.

Přečtěte si: Hanka Kynychová se nebojí mluvit o menopauze a přibírání. Vnukly jí nový nápad

„Zrovna jsem se ptala manžela a říkal mi, že se mu to líbí. Je to prý lepší, než když jsme se brali, to jsem byla ostříhaná na ježka,“ zasmála se. Protože měla Kynychová energie na rozdávání, vyrazila večer ještě na párty pořádanou firmou na luxusní italský nábytek. Během té mohli všichni přítomní zase obdivovat její dokonalý dekolt v šatech od Niny Klimyuk.

V Karlových Varech svým vzhledem překvapila také Gabriel Jiráčková:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 10. 2024

Zpestřete si život spontánními aktivitami. Je čas vyrazit ven a užívat si více světa. Prozkoumejte věci, které jsou ve své podstatě jiné, než byste očekávali. Vyberte si zavřené dveře namísto otevřených.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.