Celebrity

30. května 2024 10:37

redakce Prima Ženy

Proměna kvůli roli se netýká jen hereček. Aleš Háma šokoval holou hlavou

Herec a moderátor Aleš Háma (51) dorazil na setkání herců před letní sezónou Divadla Kalich a ihned všechny zaujal svým sestřihem. Pod čepicí totiž na jeho hlavě nezůstal ani vlásek, herec šel dohola.

Aleš Háma musel svou vizáž změnit kvůli roli, s holou hlavou tak prý bude muset vydržet až do srpna. „Hlavu jsem si musel oholit, protože jsou tam různé fáze nějakého zranění – a abychom to mohli natáčet na přeskáčku, musel jsem sundat kštici. Doma byli trochu vyděšení, ale pro mé okolí to byl větší šok než pro mne. Je to pohodlné, jsem z koupelny za tři minuty venku, nemusím si mýt ani fénovat hlavu. I když první týden jsem se sám sebe v zrcadle lekal,“ přiznal Aleš pro Super.cz.

Jak dále Aleš Háma prozradil pro web Super.cz, od druhé poloviny srpna do září se chystá na Aljašku, kde už byl postupně s oběma syny a tentokrát tam vezme manželku. Se svou ženou Gabrielou oslavili už 22 let od svatby a minulý rok v Show Jana Krause prozradil svůj recept na spokojené soužití. „Říkám tomu vztahová hygiena – když jste s tím člověkem čtrnáct dní dvacet čtyři hodin denně, tak my si s manželkou hrozně vyhovíme. My se zhádáme v Praze kvůli různým kravinám, prkotinám, přestavbám a zahradnímu nábytku, ale na výletě ve dvou si to nekazíme.“

Cestování a příroda jsou pro herce a moderátora vítaným relaxem. „Moderuje se, hraje se, jezdí se po vlastech českých, do toho se hrává s kapelou, natáčí se nějaká televizní soutěž… a člověk potřebuje nějaký ventil. A pro mě to jsou tyhle – asi rustikální – věci a pobyt v přírodě,“ vysvětlil Aleš Háma Janu Krausovi.

Co dalšího prozradil Aleš Háma v Show Jana Krause?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.