Celebrity

24. května 2023 11:21

Marie Makovská

Aleš Háma s manželkou brzy oslaví 22 let od svatby. Prozradil návod na vztahovou hygienu

Aleš Háma rozhovor v zákulisí

Herec Aleš Háma nikdy nezklame svým smyslem pro humor. V oblíbené talk show kromě svých koníčků a zálib s vtipem uvedl, že brzy založí rapperskou mysliveckou skupinu. Prozradil ale také recept na šťastné manželství, ve kterém je se svou ženou Gabrielou už přes dvacet let.

Aleš Háma hned v úvodu Show Jana Krause začne zvesela: „Přinesl jsem si dort, protože mi přijde, že je to hezké, někam přijít, aby se hned vědělo, jaká je nálada,“ říká hned na úvod showman, který počátkem května oslavil padesátku a na něhož moderátor prozradí, že holduje všem typicky českým koníčkům, jako je rybaření, myslivost, houbaření, turistika a vaření.

„Moderuje se, hraje se, jezdí se po vlastech českých, do toho se hrává s kapelou, natáčí se nějaká televizní soutěž… a člověk potřebuje nějaký ventil. A pro mě to jsou tyhle – asi rustikální – věci a pobyt v přírodě,“ vysvětluje Aleš Háma svoji pro Jana Krause zcela nepochopitelnou činorodost.

„Jsou různé druhy výletů, které naše rodina podniká nebo podnikám já sám. Já třeba úplně miluju odjet sám do lesa a tam být dva dny a u toho chytat ryby nebo chodit po houbách, to je úplně jedno. Pak jsou třeba výlety s manželkou, kdy rádi objevujeme archeologické památky a naleziště,“ vyjmenovává. „A pak jsou výlety s rodinou po republice, které mají většinou nějaký konkrétní cíl, který se splní. A cestou se spí většinou buď v autě, nebo ve stanu. Takhle jsme třeba jeli mým velmi starým autem z roku 1998 anglické výroby na Podkarpatskou Rus, protože kluci měli takové to militantní období, pořád po sobě stříleli, a chtěli vidět Dukelský průsmyk.“

Přečtěte si také: Tomáš Klus oslavil narozeniny. Přála mu Eva Burešová s miminkem

Obzvlášť rád pak prý má Skotsko a to, když je s výletem spojený nějaký literární bonus. „Ve Skotsku je hodně palíren, rašeliny a existuje Peter May, což je spisovatel, který píše detektivky z těchto ostrovů. A my jsme tam jezdili ty stovky kilometrů a cestou jsme si pouštěli ty detektivky v audioknize a nalili jsme si tu dobrou jednodruhovou whisky.“

Vztahová hygiena Aleše Hámy

A když už otevře téma svého ideálního manželství, nezapomene upřesnit, že je pro to potřeba něco udělat. „Říkám tomu vztahová hygiena – když jste s tím člověkem čtrnáct dní dvacet čtyři hodin denně, tak my si s manželkou hrozně vyhovíme. My se zhádáme v Praze kvůli různým kravinám, prkotinám, přestavbám a zahradnímu nábytku, ale na výletě ve dvou si to nekazíme.“

Na závěr divákům prozradí, že uvažuje o založení rapperské myslivecké skupiny, aby přiblížil myslivost mladým lidem. Jasno má už dokonce i o jejím názvu: Lovu čau. „Myslím, že je tam vyloženě díra v trhu,“ směje se.

Na celý rozhovor se můžete podívat už dnes, ve středu 24. května od 21:35 na Primě. Dalším hostem bude rapper Majk Spirit, který prozradí, že se bude stěhovat do Prahy, a řekne, jak vzniklo jeho umělecké jméno. Dále v premiérovém dílu Show Jana Krause uvidíte herečky Rozálii Prachařovou, Josefínu Prachařovou a Sofii Höppnerovou a dozvíte se víc o jejich divadelním startupu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.