Celebrity

24. května 2023 11:21

Marie Makovská

Aleš Háma s manželkou brzy oslaví 22 let od svatby. Prozradil návod na vztahovou hygienu

Aleš Háma rozhovor v zákulisí

Herec Aleš Háma nikdy nezklame svým smyslem pro humor. V oblíbené talk show kromě svých koníčků a zálib s vtipem uvedl, že brzy založí rapperskou mysliveckou skupinu. Prozradil ale také recept na šťastné manželství, ve kterém je se svou ženou Gabrielou už přes dvacet let.

Aleš Háma hned v úvodu Show Jana Krause začne zvesela: „Přinesl jsem si dort, protože mi přijde, že je to hezké, někam přijít, aby se hned vědělo, jaká je nálada,“ říká hned na úvod showman, který počátkem května oslavil padesátku a na něhož moderátor prozradí, že holduje všem typicky českým koníčkům, jako je rybaření, myslivost, houbaření, turistika a vaření.

„Moderuje se, hraje se, jezdí se po vlastech českých, do toho se hrává s kapelou, natáčí se nějaká televizní soutěž… a člověk potřebuje nějaký ventil. A pro mě to jsou tyhle – asi rustikální – věci a pobyt v přírodě,“ vysvětluje Aleš Háma svoji pro Jana Krause zcela nepochopitelnou činorodost.

„Jsou různé druhy výletů, které naše rodina podniká nebo podnikám já sám. Já třeba úplně miluju odjet sám do lesa a tam být dva dny a u toho chytat ryby nebo chodit po houbách, to je úplně jedno. Pak jsou třeba výlety s manželkou, kdy rádi objevujeme archeologické památky a naleziště,“ vyjmenovává. „A pak jsou výlety s rodinou po republice, které mají většinou nějaký konkrétní cíl, který se splní. A cestou se spí většinou buď v autě, nebo ve stanu. Takhle jsme třeba jeli mým velmi starým autem z roku 1998 anglické výroby na Podkarpatskou Rus, protože kluci měli takové to militantní období, pořád po sobě stříleli, a chtěli vidět Dukelský průsmyk.“

Přečtěte si také: Tomáš Klus oslavil narozeniny. Přála mu Eva Burešová s miminkem

Obzvlášť rád pak prý má Skotsko a to, když je s výletem spojený nějaký literární bonus. „Ve Skotsku je hodně palíren, rašeliny a existuje Peter May, což je spisovatel, který píše detektivky z těchto ostrovů. A my jsme tam jezdili ty stovky kilometrů a cestou jsme si pouštěli ty detektivky v audioknize a nalili jsme si tu dobrou jednodruhovou whisky.“

Vztahová hygiena Aleše Hámy

A když už otevře téma svého ideálního manželství, nezapomene upřesnit, že je pro to potřeba něco udělat. „Říkám tomu vztahová hygiena – když jste s tím člověkem čtrnáct dní dvacet čtyři hodin denně, tak my si s manželkou hrozně vyhovíme. My se zhádáme v Praze kvůli různým kravinám, prkotinám, přestavbám a zahradnímu nábytku, ale na výletě ve dvou si to nekazíme.“

Na závěr divákům prozradí, že uvažuje o založení rapperské myslivecké skupiny, aby přiblížil myslivost mladým lidem. Jasno má už dokonce i o jejím názvu: Lovu čau. „Myslím, že je tam vyloženě díra v trhu,“ směje se.

Na celý rozhovor se můžete podívat už dnes, ve středu 24. května od 21:35 na Primě. Dalším hostem bude rapper Majk Spirit, který prozradí, že se bude stěhovat do Prahy, a řekne, jak vzniklo jeho umělecké jméno. Dále v premiérovém dílu Show Jana Krause uvidíte herečky Rozálii Prachařovou, Josefínu Prachařovou a Sofii Höppnerovou a dozvíte se víc o jejich divadelním startupu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.