Celebrity

7. května 2023 05:30

David Laštovka

Svatba v květnu přinesla Tereze Brodské smůlu. S exotickým Španělem se rozvedla

Terezu Brodskou překvapili gratulanti uprostřed natáčení ZOO

Tereza Brodská, dcera hereckých legend Jany Brejchové a Vlastimila Brodského, slaví 55. narozeniny. Jak to měla v životě s láskou? A jak si užívá novou životní roli, když ji před dvěma lety její syn Samuel udělal babičkou?

Herečka Tereza Brodská se poprvé vdávala ve svých jednadvaceti let. A to v měsíci květnu, kdy se svatby kvůli zlým pověrám neodporučují. Na sobě měla černé šaty a po obřadu šla hrát divadelní představení. Jejím prvním manželem byl uhrančivý Španěl, režisér a producent Jordi Niubó, který tehdy studoval na pražské FAMU. Přestože se manželství rozpadlo po čtyřech letech, rozešli se v dobrém, bez hádek, výčitek a nenávisti.

Přečtěte si také: Vlastimil Brodský měl sebevraždu promyšlenou. Dcera Tereza prozradila, čeho se bál

S Pavlem Křížem jim to slušelo

Velkou láskou Terezy Brodské byl i herecký kolega Pavel Kříž, s kterým si zahrála mimo jiné mileneckou dvojici ve filmu Jak básníci čekají na zázrak. Jednalo o velkou, ale také utajovanou lásku. Několik let spolu v tajnosti dokonce i žili. Toto tajemství během života veřejně odhalil až režisér zmíněného filmu Dušan Klein, který na jejich adresu prohlásil, že do sebe byli krásně zamilovaní a moc jim to spolu slušelo.

Vnučka oslavila druhé narozeniny

Osudovým mužem v životě herečky ze slavného rodu se ale stal až fotograf Herbert Slavík. Brali se v roce 1995 a žijí spolu šťastně dodnes. Recept na spokojené, harmonické soužití prý Tereza Brodská nemá. „Nám to klape, protože jsme rodinně založení a jsme spolu rádi. Pro oba to je navíc druhé manželství, takže jsme do něj vstupovali poučení,“ prozradila nám herečka.

Rok po svatbě se jim narodil syn Samuel, od kterého už se dočkala i vnučky. Ta letos oslavila své druhé narozeniny a Tereza jenom září štěstím. „Na roli babičky jsem se strašně dlouho těšila a velmi si to užívám,“ uvedla s úsměvem herečka, která své 55. narozeniny oslaví se svou milovanou rodinou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.