Celebrity

4. července 2024 07:45

redakce Prima Ženy

Další experiment s vlasy Leoše Mareše. Z moderátora je platinový blonďák

Jen co moderátorovi dorostly vlasy po tom, co mu je Štěpán Kozub „omylem“ oholil v reklamě, je tu další experiment. Tentokrát šel Leoš Mareš (48) na blond. Co na tuto proměnu říkáte?

Nedávno se nechali odbarvit na platinovou blond Marešovi synové, teď se k proměně odhodlal i jejich táta. Na Instagramu sdílel snímek, který je sice černobílý, ale změna barvy vlasů je jasná. Moderátor navíc sdílel také video ze samotného procesu odbarvování.

Nechat se jednou v životě odbarvit si podle svých slov moc přál. Navíc prý následuje kroky svých synů, aby dodržel jakousi novou rodinnou ‚tradici‘. „Vlastně tvoje bývalá žena je taky odbarvená. Tak to budete hezká rodinka...“ zasmála se Monika Marešová, současná žena Leoše Mareše, se kterou má dceru Alex. Také ale prozradila, že kdyby bylo po jejím, byl by Leoš ideálně dlouhovlasý a tmavovlasý.

Přečtěte si také: Vémola si mohl ve Varech dopřát, co si celý rok odpíral. Lela zazářila i bez stylisty

„Říkal jsem, že natočím Talent a jdu se odbarvit, na léto!“ vysvětlil Leoš Mareš, kterého už brzy uvidíte jako nového porotce v show Česko Slovensko má talent. Tím také naznačil, že na podzim se pravděpodobně vrátí ke své původní barvě, na kterou jsou u něj fanoušci léta zvyklí. Anebo vyzkouší nějakou úplně novou variantu?

Podívejte se také na herce Vojtu Kotka. I on před časem překvapil novou vizáží:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 7. 2024

Berani, ostatní lidé vám dnes mohou ukrást pozornost, ale nenechte se tím rozhodit. Klíčem k úspěchu je učit se od těch, kteří se ujímají vedení. Bavte se a nedělejte si starosti s detaily. Určitá dynamika vám pomáhá transformovat určité oblasti vašeho života, které potřebují změnu. Vyjděte ze zajetých kolejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.