Vémola si mohl ve Varech dopřát, co si celý rok odpíral. Lela zazářila i bez stylisty

KVIFF: Karlos Vémola v Karlových Varech

Karlos Vémola (39) a jeho manželka Lela Vémola (35) zavítali do Karlových Varů, kde se zúčastnili pompézního večírku Progresus v hotelu Imperial. V rozhovoru pro Prima Ženy promluvil MMA bijec o své lásce ke sladkému. Lela pak prozradila, co se děje s veškerými laskominami, které její manžel dostane, ale kvůli dietě je nemůže konzumovat.

Karlos Vémola je velkým milovníkem dortů. Sladkou pochoutkou byl obdarovaný na Progresus party v hotelu Imperial, která se konala v úterý v rámci Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Party byla pro MMA zápasníka především v tom, že si dort mohl konečně dopřát, protože kvůli turnajům po většinu roku drží přísnou dietu a sladké si nemůže dopřávat.

„Je to poprvé, co jsem ve Varech a můžu si i něco dát. Dort mi moc chutnal. Mně chutnají jakékoliv dorty. Miluju sladký, jenže jsem celý rok v dietě a nemůžu to jíst. Tak se pak občas malinko urvu,“ prozradil Karlos v rozhovoru pro Prima Ženy.

Podívejte se, jak to vypadalo na honosném večírku v zahradách hotelu Imperial:

Čtěte také: Charlotte Štiková bez cenzury o matce: Prosím, přestaň už na mně vydělávat

Lela Vémola odhalila, co se děje s dorty a alkoholem, které Karlos dostává během roku, ale kvůli dietě si nic z toho nemůže dát. „Alkoholu máme doma hodně. On to nepije, máme to na okrasu. Takže když přijde návštěva, poctivě se nalévá,“ vysvětlila půvabná blondýnka. „Co se týká dortů a sladkého, máme dvě malé děti, které toho dost sní. Nebo to pak rozdáváme, protože to nesmíme mít doma,“ doplnila.

Co mají v plánu v průběhu filmového festivalu, není zřejmé. „Vůbec nevím, co budeme dělat. Uvidíme. Necháme se unášet,“ řekl Vémola. Lela by nicméně ráda navštívila nějaké promítání filmu. Karlos se ale už těší do Prahy, až bude moci zajít na snímek se svým oblíbeným hercem. „Film, na který chci jít, tady ale asi nehrajou. Po cestě žena říkala, že jsme dlouho nebyli v kině. Miluji Toma Hardyho, který má právě nový film v kině. Takže až se vrátíme z Varů do Prahy, tak na něj půjdeme,“ svěřil se.

Jedinečný vkus

Lela na večírku zcela okouzlila v zelených šatech dlouhých až na zem. Úchvatnou róbu si vybrala sama a outfit vyladila bez pomoci stylisty. „Mám šaty Victoria Beckham. Má nádhernou kolekci, šaty se mi moc líbí jak střihově, tak barvou. Myslím, že jsem splnila dress code. Sama jsem si je vybrala, cítím se skvěle,“ pronesla.

Podívejte se, kdo vynesl v Karlových Varech nejdivočejší outfit:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 7. 2024

Berani, ostatní lidé vám dnes mohou ukrást pozornost, ale nenechte se tím rozhodit. Klíčem k úspěchu je učit se od těch, kteří se ujímají vedení. Bavte se a nedělejte si starosti s detaily. Určitá dynamika vám pomáhá transformovat určité oblasti vašeho života, které potřebují změnu. Vyjděte ze zajetých kolejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.