Celebrity

2. července 2024 14:04

Michaela Vlčková

Jiří Dvořák jenom září. V Karlových Varech se blýskl po boku neznámé ženy. Partnerky?

Herec Jiří Dvořák se v Karlových Varech, kde se právě koná filmový festival, ukázal po boku neznámé ženy. Je pravděpodobné, že jde o novou přítelkyni. Na filmovou událost vyvedl poprvé před dvěma lety i svou předchozí partnerku Martinu Zábranskou.

S o osmadvacet let mladší partnerkou a slovenskou herečkou Martinou Zábranskou se Jiří Dvořák rozešel minulý rok. Od oznámení rozchodu se herec neukázal ve společnosti s žádnou novou láskou.

Čtěte také: Zahájení filmového festivalu: Dojatý Bartoška a osamělý Eben. Manželka chtěla zůstat se psem

To se změnilo až nyní během filmového festivalu v Karlových Varech. V lázeňském městě Jiřího Dvořáka doprovází půvabná brunetka. Její identita však zatím zůstává utajená.

Pár si společně užíval noční město. Poté, co se rozloučili s přáteli, se dokonce chytili za ruce, upozornil web eXtra.cz.

Jiří Dvořák v Karlových Varech poprvé představil také svou bývalou přítelkyni. I tehdy se podařilo fotografům zachytit Dvořáka, jak se prochází po městě se slovenskou herečkou a moderátorkou Zábranskou. Jejich vztah se rozpadl po pouhém roce.

Podívejte se také na rozhovor s Karlosem Vémolou a jeho manželkou Lelou:

Vydat se každý vlastní cestou se rozhodli především kvůli vzdálenosti a pracovnímu vytížení. „Hlavní příčinou rozchodu byla vzdálenost, která nás oddělovala, a také hodně pracovních povinností, které nám neumožňovaly spolu trávit dostatek času. Zůstali jsme ale velmi dobří přátelé,“ vysvětlila moderátorka pro deník Nový Čas.

Čtěte také: Jiřímu Dvořákovi utekla Zuzana Slavíková před svatbou. Jeho první žena zemřela na rakovinu

Jiří Dvořák, který zazářil například ve snímku Anděl Páně, byl mezi lety 2002 až 2009 ženatý s herečkou Barborou Munzarovou. Bývalí manželé sdílejí společnou dceru Annu Dvořákovou, která se také vydala na hereckou dráhu stejně jako její slavní rodiče.

Natálie Kočendová pro Prima Ženy ve Varech prozradila, jak se seznámila se svým partnerem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 7. 2024

Berani, ustupte a nechte dnes otěže převzít někoho jiného. Důvěřujte ostatním. Je tu mnoho pomocných rukou, které vás povedou. Nejdůležitější je nechat se unášet a důvěřovat. Ostatní vás budou vést, pokud jim to dovolíte. Váš mozek může bzučet do té míry, že budete mít pocit, že jste ztratili kontrolu. Uvolněte svou mysl a zklidněte nervy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.