Natálie Kočendová o svém partnerovi: Seznámili jsme se v kavárně, ne přes sítě

KVIFF: Natálie Kočendová o módě a partnerovi

Natálie Kočendová zavítala na filmový festival do Karlových Varů na jeden den. Modelku do lázeňského města přivedly pracovní povinnosti, jelikož předváděla na přehlídce módní návrhářky Zuzany Lešák Černé. Oslnivá blondýnka promluvila nejen o módě, ale také o svém partnerovi.

Modelka Natálie Kočendová předvedla během přehlídky hned několik nádherných modelů. Jako první například vynesla zlatohnědý plážový outfit a poté se objevila v semišové černé róbě s dlouhými rukávy a s průstřihem v oblasti břicha. Stejné šaty mimo jiné vynesla její sokyně Nela Slováková na akci Ples Jako Brno.

Natálie vypadala v šatech skvostně. Právě tento sexy luxusní styl dal vyniknout její perfektní postavě. A jak sama přiznala, vyzývavým kouskům se v módě rozhodně nevyhýbá a nosí je ráda. „Já mám ráda sexy outfity, takže se v tom cítím dobře,“ popsala s úsměvem Natálie, která v roce 2020 obsadila třetí místo v soutěži Miss Czech Republic. Zároveň však dodala, že se nejlépe cítí v teplákách a pohodlné módě. „Takže aspoň na tom mole se trošičku odvážu,“ zasmála se v rozhovoru pro web Prima Ženy. Modelka dále ve videu v úvodu článku prozradila, jaký kousek oblečení na mužích nesnáší a jaký styl se jí naopak líbí.

Přítele poznala v kavárně

Blonďatá kráska je teď navíc poměrně čerstvě zamilovaná. Se Slovákem Christopherem Dingou tvoří pár půl roku. „Seznámili jsme se v kavárně. A jsem strašně ráda, že to nebylo přes sociální sítě a že jsme se viděli takhle face to face,“ popsala influencerka. K osudovému setkání došlo na základně pracovních povinností. „Já jsem tam šla na podcast a on ten podcast dělá Adrianě Brabencové, takže takhle jsme se seznámili,“ uvedla Natálie, která před časem na svého partnera pěla samou chválu.

Mohlo by vás zajímat: Kočendová odhalila další rány osudu. S matkou spaly na zemi, otec platil směšné alimenty

Čtěte také: Natálie Kočendová si prošla peklem. Přiznala, že ji bývalý přítel týral

„Nečekala jsem, že tohle někdy řeknu, ale je to pro mě dokonalý muž. Má všechno, co si přeji, takže jsem ráda, že jsem konečně někoho takového našla,“ prohlásila zamilovaně Kočendová v rozhovoru pro Prima Ženy. Zároveň také prozradila, že už řeší společné stěhování. „Už to zvažujeme. Ještě nevíme, kam a nevíme kdy. Jelikož já můžu pracovat odkudkoli, což vlastně může i přítel, tak uvidíme, kam půjdeme,“ uzavřela Kočendová.

Podívejte se, jak vypadala Natálie Kočendová během přehlídky Zuzany Lešák Černé ve Varech:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 7. 2024

Berani, ustupte a nechte dnes otěže převzít někoho jiného. Důvěřujte ostatním. Je tu mnoho pomocných rukou, které vás povedou. Nejdůležitější je nechat se unášet a důvěřovat. Ostatní vás budou vést, pokud jim to dovolíte. Váš mozek může bzučet do té míry, že budete mít pocit, že jste ztratili kontrolu. Uvolněte svou mysl a zklidněte nervy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.