Celebrity

1. července 2024 11:12

redakce Prima Ženy

Provokace? Natálie Kočendová oblékla stejné šaty jako její úhlavní sokyně Slováková

KVIFF: Natálie Kočendová o módě a partnerovi

Podnikatelka Nela Slováková před časem na plese zaujala šaty s velkým výstřihem a průstřihem na břiše. Stejné šaty teď oblékla i modelka Natálie Kočendová, se kterou je Slováková na nože. Náhoda nebo provokace?

Dlouhé černé šaty nenechávají moc prostoru pro fantazii, odhalují téměř celou horní polovinu těla. Lidé na sociálních sítích teď porovnávají, zda model více sluší Nele Slovákové nebo Natálii Kočendové. Modelka šaty vynesla v rámci filmového festivalu v Karlových Varech a zazářila v nich i na přehlídce návrhářky Zuzany Lešák Černé.

Na tom, že dvě ženy obléknou stejné šaty, navíc s odstupem a na jiné akci, by nebylo nic tak divného. Snad jen kromě toho, že podle některých fanoušků už jsou tyto šaty a šperky zkrátka okoukané. Slováková a Kočendová se do sebe však nedávno slovně pustily, když podnikatelka modelku nařkla, že podvádí s kosmetikou. Nela uvedla, že Kočendová ve skutečnosti žádnou vlastní značku kosmetiky nemá, jen přeprodává kosmetické produkty z Asie.

Můžete se podívat sami a zhodnotit, která z žen se vám v šatech více líbí. Ve stejných šatech se před několika dny po boku Slovákové nechala vyfotit dokonce i Miss Daniela Zálešáková. Půjde o oblíbený model tohoto roku?

Kočendová měla potřebu zareagovat na komentáře lidí na sociálních sítích, aby objasnila, že si šaty jako modelka samozřejmě sama nevybírala. „Co mi bylo na přehlídce profesionály přiděleno, to jsem na mole předvedla. Nevidím důvod, proč bych proti tomu měla bojovat,“ napsala v příběhu na Instagramu. „Lidi, jsou to jen šaty,“ dodala. Někteří jsou nicméně toho názoru, že šlo ze strany návrhářky Zuzany Lešák Černé o velmi promyšlenou reklamu.

Podívejte se také na rozhovor s návrhářkou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 7. 2024

Berani, budete mít příležitost vyjasnit si vztahy s některými příbuznými. Někteří z nich občas zneužívají vaší laskavosti a vy jim posloužíte, aniž byste se nad sebou zamysleli. Den bude možná stresující a vy můžete být podráždění. Pokuste se využít tento den ve svůj prospěch a dát si život do pořádku.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.