Návrhářka řekla, co si obléct na červený koberec. Rezonuje černo-bílá kombinace

Zuzana Lešak Černá – co na sebe do Varů a kdo z Čechů mívá styl na KVIFF

Už dnes vypukne v Karlových Varech 58. ročník filmového festivalu, na který se každoročně sjíždějí ty největší herecké hvězdy. Nedílnou součástí festivalu je červený koberec a především róby, které na něj známé tváře vynesou. Módní návrhářka Zuzana Lešák Černá poradila, jak se na slavnostní událost obléknout a co raději nechat doma.

Každý, kdo se zúčastní nějaké velkolepé události, chce v den D vypadat co možná nejlépe. Mnohdy ale neví, jak toho docílit. Pokud patříte do skupiny, která při výběru správného outfitu tápe, máme pro vás tipy, jak se perfektně připravit.

Čtěte také: Black tie, white tie či smart casual. Vyznáte se v dress codu?

Jak se obléct na červený koberec?

Módní návrhářka Zuzana Lešák Černá má s karlovarským filmovým festivalem dostatek zkušeností, každoročně totiž obléká známé tváře a poněkolikáté má v rámci festivalu také svou autorskou přehlídku. Jak by měl podle ní vypadat ideální outfit na červený koberec?

„Za mě je to aktuálně určitě černo-bílá kombinace, která momentálně rezonuje. Transparent byl loni, ale trendy je stále. Stejně tak metalické barvy ve všech možných tónech. Už to není jen černá, stříbrná nebo zlatá. Mně osobně poté přijde skvělá fialová barva,“ prozradila módní návrhářka Zuzana Lešák Černá v rozhovoru pro Showtime.

„Důležité je, jakou má dáma postavu a podle toho se následně rozhodovat. Určitě bych se vyvarovala nějakých výrazných dekoltů, když má žena opravdu velké poprsí. Já bych určitě volila něco vzdušnějšího, přírodního, hedvábného, ideálně ve výrazné barvě,“ objasnila před časem Zuzana Lešák Černá, co vynést na červený koberec.

„Co se týče doplňků, tak vhodné jsou rukavičky, peří, kameny, flitry. Pokud se někdo chce odklonit od minimalismu a jít do něčeho zajímavějšího, tak by měl obecně vsázet na třpyty a lesky,“ uvedla dále návrhářka.

Průsvitné látky ne

A co si naopak na červený koberec nikdy nevzít? „Za mě určitě ne celkově špatně zvolený outfit. Už i minulý rok jsme zaznamenali, že tam byly hodně casual věci, přitom se jedná o červený koberec. Je velká škoda toho nevyužít, zvláště když těch momentů u nás tolik není. Chce to tedy opravdu krásnou velkou róbu,“ uvedla Zuzana Lešák Černá.

Návrhářka také zmínila další trend, který můžeme vídat hlavně v zahraničí, ale podle ní se na takovou slavnostní událost rozhodně nehodí. „Za mě určitě ne průsvitné šaty, které odhalují více, než by se mělo, a na červený koberec to rozhodně nepatří,“ poradila.

Podívejte se na loňskou přehlídku Zuzany Lešák Černé v Karlových Varech:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 7. 2024

Berani, budete mít příležitost vyjasnit si vztahy s některými příbuznými. Někteří z nich občas zneužívají vaší laskavosti a vy jim posloužíte, aniž byste se nad sebou zamysleli. Den bude možná stresující a vy můžete být podráždění. Pokuste se využít tento den ve svůj prospěch a dát si život do pořádku.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.