Nejhorší outfity v historii festivalu ve Varech: Modrá Čvančarová i Třeštíková v ubrusu

Na Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech každoročně zavítá několik tisíc účastníků. Velkou část z nich tvoří veřejně známé osobnosti, které se na festival jezdí zejména blýsknout na červeném koberci. Ne vždy se jim to ale povede. Podívejte se na nejvíce šokující outfity z minulých let.

Filmový festival v Karlových Varech už zdaleka není jen filmovou událostí roku, ale v posledních letech spíše tou módní. Známé tváře se na svůj velkolepý příjezd připravují mnohdy i měsíce dopředu a snaží se, aby byl jejich model co nejpovedenější. Každoročně se však objeví někdo, kdo s výběrem slavnostního outfitu šlápne opravdu vedle.

Čtěte také: Black tie, white tie či smart casual. Jak zvolit správný outfit?

Eliška Dospivová

Jeden z nejvýraznějších a nejodhalenějších outfitů za poslední roky oblékla bývalá modelka a exmanželka miliardáře Marka Dospivy. Přestože má Eliška opravdu krásnou vypracovanou postavu, na slavnostní zahájení mezinárodního festivalu byla černá róba s průstřihy na přední části už příliš.

Radka Třeštíková

O největší povyk ohledně outfitu na červeném koberci se v roce 2022 bezpochyby postarala  spisovatelka Radka Třeštíková. Bývalá partnerka fotografa Třeštíka zvolila opravdu nevhodný model, jehož svrchní díl připomínal podprsenku a sukně kostkovaný ubrus. Jako doplněk zvolila náhrdelník, který místo šperku připomínal spíš psí obojek. Podobné „róby“ na červený koberec rozhodně nepatří – a možná ani na procházku se psem.

Gabriela Jiráčková

Svým vzhledem v loňském roce překvapila také česká Barbie Gabriela Jiráčková, která růžovou barvu vyměnila za černou. Na jednu z módních přehlídek se přišla podívat oblečená pouze v černé síťovině. Outfit to byl velmi vyzývavý, Gabriela ukázala nejen kalhotky ale i podprsenku. Barbie v sobě však zcela nepotlačila, logo známé panenky měla na kabelce a outfit doladila růžovou obuví se srdíčky a duhou.

Veronika Kašáková

Modelka Veronika Kašáková patří k nejlépe oblékaným ženám českého showbyznysu a téměř vždy se na akci objeví ve vydařeném outfitu. Na filmovém festivalu ve Varech však v minulých letech oblékla šaty značky Aname, se kterými na veřejnosti vzbudila pozornosti více než dost. A volba to příliš povedená nebyla. Šaty byly asymetrického střihu v krásné stříbrné barvě. Škoda že Veronika nezvolila speciální náplasti na prsa, díky kterým by se vyhnula nechtěné pozornosti. Bulvárním titulkům typu „Dobrý den, bradavka ven„ se maminka malého Matyáše neubránila.

Jitka Čvančarová

Na festival ve Varech v roce 2021 spoustu lidí nezapomene díky outfitu Jitky Čvančarové. Ta způsobila poprask svou modrou róbou, která hereččině postavě absolutně nelichotila. Někteří lidé na sociálních sítích ji dokonce přirovnávali k Droběně z Popelky.

Jordan Haj

Partner zpěvačky a herečky Emmy Smetany (36), muzikant Jordan Haj (35), na sebe výstředními outfity upozorňuje poměrně pravidelně. Netypickým modelem zaujal také na filmovém festivale v Karlových Varech. Obyčejný tmavý outfit doplnil o černou plisovanou sukni, a předvedl tak něco, na co jsou lidé zvyklí spíše z dámského šatníku.

Lilia Khousnoutdinova

Také partnerka Karla Janečka si na zahájení festivalu oblékla model, který se vryl veřejnosti do paměti. Jednalo se o černou róbu, se kterou by zabodovala možná tak před 56 lety. Střih šatů designérce přidával zbytečně na objemu a krajka společně s nesedícími rukávy nepovedený outfit ještě více podtrhla. Náhrdelník by byl sám o sobě hezký, ale v kombinaci s krajkou to už bylo příliš.

Podívejte se, jak vypadalo slavnostní zahájení festivalu ve Varechv roce 2023:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.