Veronika Kašáková nevylučuje druhé dítě. Začnu se o něm bavit, až se vyspím, říká

Veronika Kašáková prozradila recept na šťastné manželství

Modelka Veronika Kašáková (34) je už deset let spokojená po boku svého manžela Milana Sovadiny (40), se kterým má malého syna Matyáška. S Veronikou jsme se potkali na pražském fashion weeku, kde se opět objevila na mole. V exkluzivním rozhovoru pro Prima Ženy prozradila recept na šťastný vztah i to, zda s manželem plánují dalšího potomka.

Mercedes-Benz Prague Fashion Week byl jako každý rok plný inspirativních přehlídek od talentovaných designérů a módních návrhářů. Na přehlídkových molech se objevilo mnoho známých tváří, včetně modelky Veroniky Kašákové, která redakci Prima Ženy poskytla rozhovor.

Veroniko, kdo je pro vás tou největší inspirací?
V mnoha ohledech je to vlastně můj muž, protože ten mě dokáže nejvíce inspirovat k nějakému stylu nebo k něčemu, co o vás samotném něco vypovídá. Byl ten úplně první, kdo u mě zasadil to semínko.

S manželem jste spolu už deset let. Máte nějaký recept na šťastný vztah?
Myslím, že je důležité společně růst a ve chvíli, kdy málo prší a neroste to nějakou rychlostí, neubírat pozornost pouze na to. Ani strom když neprší, nemá obavy, že by nerostl. My s manželem jsme i nejlepší přátelé, je můj největší fanoušek a zároveň kritik a je to i první člověk, na kterého si vzpomenu, když potřebuju s něčím poradit. Je to moje doma.

Čtěte také: Veronika Kašáková: Život v dětském domově nebyl nejtěžší. Horší bylo to, co přišlo potom

Co v nejbližší době plánujete?
Těch plánů je aktuálně poměrně hodně. Máme rozpracovaných několik spoluprací nejen s mým nadačním fondem. Nejvíce se teď těším na film režiséra Viktora Tauše s názvem Amerikánka, který přichází do kin. Ten má připravenou velkou podporu pro děti z dětských domovů, vzájemně jsme na tom spolupracovali a už se na to opravdu moc těším.

Blíží se léto, vyrazíte někam na dovolenou?
Řekli jsme si, že letos asi zůstaneme doma. Bydlíme na vesnici, máme léto krásné i tady a užijeme si ho i společně s babičkou a malým synovcem. Budeme tedy užívat, dokud je Matyášek malý, takhle společně doma.

Mluvíte krásně o malém synovci. Bavíte se s manželem i o dalším potomkovi?
Říkám, že až se vyspím, začnu se o tom bavit. Ještě jsem se ale nevyspala.

Podívejte se, jak vypadal letošní Mercedes-Benz Prague Fashion Week:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 5. 2024

Je pravděpodobné, že se vám podaří vše, co si dnes řeknete, Berani. Pokud vás brzdí obavy o integritu vztahu nebo dlouhodobé vyhlídky partnerství, můžete obavy rozptýlit přímou konfrontací s danou osobou. Možná zjistíte, že on nebo ona má stejné pocity jako vy. Upřímnost je dnes důležitá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.