Krajčo s kabelkou a Jordan Haj v županu. Tyto outfity vyvolaly v roce 2023 rozruch

Konec roku 2023 pomalu klepe na dveře a my si tak můžeme zrekapitulovat ty nejvíce kontroverzní outfity, které veřejně známé osobnosti vynesly. Vybrali jsme pro vás celkem deset outfitů, které vyvolaly bouřlivé reakce a nelze je tak nechat bez povšimnutí.

Každoročně se mezi velkým množstvím krásných a inspirativních outfitů najdou i takové, které by si jen málokdo z nás odvážil obléknout. I letošní rok se nesl v duchu módních přešlapů, které si nyní připomeneme.

Čtěte také: Odhalené břicho či bradavka. 10 módních přestřelů letošního festivalu ve Varech

1. Richard Krajčo s kabelkou

Není to tak dlouho, co se zpěvák Richard Krajčo (46) rozhodl, že si na předávání cen Českého slavíka obleče outfit od luxusní britské značky Burberry. Jeho úspěch však modrý oblek s vestou a dlouhými kalhotami, který doplnil o stříbrné boty do špičky značky Christian Louboutin a stříbrnou kabelkou, zcela zastínil. Krátce poté, co outfit vynesl, se snesla na Richarda vlna negativních komentářů: „S tou kabelkou vypadá jak homosexuál, vypadá jako Harry Styles z Wishe, tu kabelku má nechat jen manželce,“ vytknula mu veřejnost. Někteří módní profesionálové se však Krajča zastali a modrý komplet, jenž si vybral, mu pochválili. S botami a kabelkou ale neměl slitování ani známý stylista Filip Vaněk nebo návrhářka Anna Tejklová.

2. Helena Vondráčková jako Zlatonka

Další outfit, který vyvolal na Slavíkovi pozdvižení, oblékla Helena Vondráčková (76). Zpěvačka vynesla opulentní metalicky zlatý komplet sestávající z topu s velkou mašlí na pravém rameni, cigaretových kalhot a také extravagantních zlatých kozaček. Část lidí zpěvaččin outfit opěvovala, někomu přišel vzhledem k jejímu vyššímu věku ale už příliš. Posuďte sami.

3. Dominika Myslivcová jako Barbie

To, že se Dominika Myslivcová (29) extravagance nebojí, předvedla už několikrát. Naposledy to bylo na premiéře filmu Barbie, kdy na sebe výběrem outfitu strhla veškerou pozornost. Influencerka totiž dorazila s kompletně odkrytým pupíkem, i když měla v tu chvíli jen pár týdnů do porodu. V podprsenkovém topu a sukni v růžové barvě vyvolala povyk.

Přečtěte si: Celebrity na premiéře Barbie: Myslivcová s bříškem venku, Perkausová jako živá panenka

4. Jordan Haj v županu

Partner zpěvačky a herečky Emmy Smetany (35), muzikant Jordan Haj (35), na sebe výstředním outfitem upozornil již několikrát. Naposledy to bylo během filmového festivalu v Karlových Varech, kdy obyčejný tmavý outfit doplnil o černou plisovanou sukni a předvedl tak něco, na co jsou lidé zvyklí spíše z dámského šatníku. Podobnou sukni oblékl i během přehlídky Marcela Holubce a doplnil ji ještě o šátek, brýle a jakýsi kardigan připomínající spíše dámský župan.

5. Rozparek Lenky Limberské

V Karlových Varech na sebe letos upozornila také manželka fotbalisty Davida Limberského (40), Lenka (39), která si na sebe vzala velmi titěrné šaty z lehkého materiálu, které měly opravdu velký rozparek. Ten se jí během větrného počasí vymstil a Limberská ukázala víc, než chtěla.

6. Jan Bendig jako robot

Další velmi výrazný outfit na letošním udílení cen Českého Slavíka oblékl zpěvák Jan Bendig (29). Stříbrný komplet s blyštivými komponenty a maskou byl tak nepřehlédnutelný, že ho zkritizoval i známý návrhář Osmany Laffita. „Přestávám být módní návrhář a vracím se k výrobě pneumatik v továrně v Otrokovicích. To je beznadějné,“ uvedl Osmany k fotografii Bendiga.

7. Nafukovací panák Sam Smith

Ani v zahraničí se to letos neobešlo bez pořádného módního povyku. Během předávání cen Brit Awards na sebe nejvíce upozornil zpěvák Sam Smith (31), který se oblékl do bizarního latexového kompletu, v kterém vypadal jak nafukovací panák a bavil tak lidi po celém světě.

8. Červená karkulka Doja Cat

Šokující outfit na módní přehlídce Schiaparelli Haute Couture předvedla rapperka Doja Cat (28), která se ukázala posetá 30 000 ručně umístěnými červenými krystaly Swarovski. Kamínky měla pokrytou celou hlavu, obličej, paže i zbytek celého těla.

Přečtěte si: Módní přehlídky, které způsobily povyk. Obrácené šaty, zvířecí hlavy, krev a další šoky

9. Kylie Jenner se lví hlavou

Jeden z nejkontroverznějších outfitů v Paříži na přehlídce Haute Couture pro jaro 2023 vynesla také modelka Kylie Jenner (26). Dlouhé černé šaty s lví hlavou vypadaly luxusně, ale také děsivě. Lev je králem zvířat a Kylie zřejmě chtěla být za královnu.

10. Bianca Censori s kočkou

Partnerka rappera Kanyeho Westa (46), Bianca Censori (28) už nějakou dobu celý svět šokuje svými extravagantními outfity. Před pár dny vynesla model s plyšovou kočkou, který byl za hranicí chápání i dobrého vkusu. Outfity pro Biancu prý téměř vždy vymýšlí Kanye a v poslední době mu to tedy opravdu nejde.

Odvážné šaty vynesla během filmového festivalu také modelka Andrea Verešová:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.