Celebrity

30. října 2023 05:59

Marie Makovská

Našim dcerám nikdo Vánoce nezkazí, říkají Emma Smetana a Jordan Haj

Emma Smetana a Jordan Haj udělají vše pro to, aby jejich dcerám nikdo nezničil Vánoce

Je to tak, Vánoce už jsou za rohem. Proto se o nich v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS rozpovídali partneři a rodiče Emma Smetana (35) a Jordan Haj (35). Navíc jim nedávno vyšel nový videoklip Šťastný a veselý. Proč je v něm násilí? A jak mladý pár tráví svůj Štědrý den?

Ve vánočním songu Emmy a Jordana je nazdobený stromeček, dárky, ale také krev a zbraně. „Mně se líbí, že se nám tam podařilo dostat nějaký přesah na konci. Je tam výzva, aby se lidi neváhali ozvat, pokud třeba zažívají domácí násilí. Protože svátky to trochu podněcují a tu statistiku lehce zvyšují, takže je dobré, že to přišlo ještě před Vánocemi,“ vysvětluje Jordan Haj a více o poselství hudebního počinu hovoří ve videorozhovoru, který si můžete pustit v úvodu článku.

„A mně přišlo hrozně fajn nabídnout lidem nějakou protiváhu ke všem těm rolničkově veselým utopickým písničkám, které všichni známe, a některé z nich milujeme, některé z nich nesnášíme. A je prostě hodně lidí, pro které Vánoce jsou spíš spouštěčem nějaké vnitřní melancholie, smutku, zklamání nad tím, že nemají ani ideálního partnera, ani ideální rodinu, ani ideální cukroví, tak tohle je pro ně taková věc na odlehčení a ujištění se, že opravdu nejsou v té vánoční frustraci sami,“ dodává Emma Smetana.

Lennonce a Arielce svátky nikdo nezkazí!

Jordan s Emmou tvoří pár už přes 15 let a mají spolu dvě dcery, starší Lennon a mladší Ariel. Jak společně tráví Vánoce? „Od chvíle, kdy jsme se stali rodiči, tak jsou Vánoce pro nás dojemným, harmonickým, krásným okamžikem, a když se to náhodou někdo snaží pokazit, což samozřejmě občas nastává, tak jsme se domluvili, že podáme dostatečně kvalitní herecký výkon na to, aby té Lennonce a Arielce nikdo Vánoce nezkazil,“ vysvětluje Emma Smetana.

Přestože Vánoce Emma a Jordan jako rodina milují, ani u nich se neobejdou bez stresu. „Pro moji nervovou soustavu a emoce je zásadní to, že posledních sedm let se Vánoce konají u nás,“ popsal Jordan Haj. „Což znamená, že loni u nás bylo 19 lidí,“ doplnila Emma. „A to znamená, že u nás vzniká ještě stres jako v seriálech o vaření,“ zasmál se Jordan a společně s Emmou dodali, že jejich stůl je sice velký, ale pro 19 lidí určitě není, proto část štědrovečerní večeře probíhala ‚na stojáka'. „Třeba se ještě s někým rozhádáme a normálně se vejdeme letos, uvidíme,“ zadoufala Emma s humorem.

Eliška a Damián

K vánočním svátkům neodmyslitelně patří také pohádky a v pohádkovém seriálu hraje právě i Emma Smetana. Seriál Eliška a Damián, který můžete sledovat každé pondělí na Primě, ovšem ve svých počátcích nesklidil jen pozitivní reakce. Dokáže Emmu tato skutečnost nějak rozhodit, když se velkou část života pohybuje ve světě showbyznysu? „Dokáže, protože mě ještě pořád dokážou některé věci překvapit, takže mě překvapilo, že někdo dokáže ‚vyhejtit' pohádku,“ říká Emma. „Myslela jsem, že pokud se bavíme o televizní produkci, tak je to o tom, že si to buď zapnu, nebo si to přepnu, nebo si to vypnu,“ dodává s tím, že se s kamarády a kolegy, se kterými na seriálu pracovali a prožili s ním nádherný půlrok, domluvili, že si své zážitky nenechají zkazit. Nicméně teď už se podle Emmy situace uklidnila a reakce na Elišku a Damiána jsou lepší a hezčí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.