Celebrity

11. prosince 2023 16:40

Tomáš Durčák

Žena Kanyeho Westa opět šokovala průsvitným outfitem. Manžel jí dovolil medvídka

Americký rapper Kanye West opět vyrazil se svou manželkou do společnosti a i tentokrát se postarali o rozruch. Bianca Censori si totiž na veletrh umění v Miami oblékla nechvalně proslulé průsvitné body. Její muž jí však tentokrát dovolil vzít si alespoň plyšového méďu, aby měla čím zakrýt odhalené bradavky.

Je to neuvěřitelné, ale outfit Biancy Censori, kterým letos v létě dokázala pobouřit nejen většinu Itálie, ale i nemalou část civilizovaného světa, ještě stále neskončil v propadlišti dějin. Její extrémně průsvitné a přiléhavé bodýčko v tělové barvě bylo ve skutečnosti tak průsvitné, že si rapperova manželka nakonec musela na veřejnost vzít fialový polštář (jenž působil, jako by pocházel z hotelu), aby zakryla své prakticky zcela odhalené poprsí.

Nešlo přitom o žádný vtip. Dle platných italských zákonů jí za takové odhalování na veřejnosti hrozila nejen tučná pokuta, ale dokonce i vězení. Její polonahé tělo totiž mohly na ulici vidět nejen dospělí, ale i děti, pro což italský zákon nemá příliš velké pochopení. Jak známo, Kanye s manželkou nakonec za své nevybíravé chování před Italy i turisty vyfasovali doživotní zákaz přístupu na loďky v Benátkách.

Čtěte také: Kim Kardashian je zklamaná. Její desetiletá dcera North okrádá kamarády

Jenže ani tato mezinárodní ostuda Kanyeho nepřesvědčila, aby své manželce dovolil normální oblečení. Slyšíte správně. Britský deník Daily Mail v říjnu citoval svůj zdroj z blízkosti známého páru, dle kterého musí Bianca svého manžela poslouchat na slovo – spíš jako domácí zvířátko než životní partnerka. Dle jeho příkazů musí například cvičit nebo jíst jen konkrétní potraviny, a pokud Kanye nesvolí, nesmí ani promluvit.

Nyní se rapper rozhodl manželku potěšit a poté, co se koncem listopadu pár ukázal v Miami, vzal Biancu na umělecký veletrh Art Basel odehrávající se právě tam. Jeho žena při té příležitosti na veřejnost opět vynesla jeden ze svých ikonických outfitů – průhledné tělové bodýčko, jež bez okolků odhaluje celé poprsí. Avšak místo fialového polštáře z italského hotelu jí tentokrát manžel dovolil vzít si bílého plyšového medvěda. On sám opět zvolil kompletní zahalení těla, včetně roušky přes obličej, byť místo dřívější černé šel nyní do symbolického opaku – sněhově bílé.

Mohlo by vás zajímat: Manželka Kanyeho Westa se pokusila obléct. Vznikl tak další bizarní outfit

Plyšová „pokýrvka“ ňader Biance nechyběla ani v Dubaji, kde pro změnu měla k extrémně krátkým šatům a oversized beranici plyšového srnečka. Zdá se tak, že svůj původní outfit s polštářem (který na letošní Halloween z recese napodobila Sharon Osbourne, viz galerii) pár skutečně považuje za majstrštyk, jenž je hoden repríz. Lidé, kteří na miamském Art Basel pozorovali ženu snažící se zakrývat téměř odhalená ňadra plyšovým medvědem, by však možná tak úplně nesouhlasili.

Kanye West má za sebou historii problémů s mentálním zdravím:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.