Celebrity

9. září 2023 07:13

Marie Makovská

Další skandál Kanyeho Westa s manželkou. Bianca zakrývala nahé tělo jen polštářkem

Kanye West (46) a Bianca Censori (27) v poslední době cestují po italských městech a působí pozdvižení všude, kde se objeví. Italové na jejich návštěvy nejspíš nikdy nezapomenou. Po tom, co si slavný pár vysloužil doživotní zákaz vstupu na loďky v Benátkách, se Bianca ve Florencii ukázala opět polonahá. Před ňadry si držela jen malý polštářek.

Přestože místní už volali dokonce po vyhoštění páru z Itálie, Kanye West a Bianca Censori si z toho nejspíš stále nic nedělají. Opět pobuřují nahotou, tentokrát na ulici ve Florencii. Manželský pár v pátek 8. září opustil svůj hotel, aby vyrazil na ranní vycházku po městě. Na tom by nebylo nic divného, ovšem rapper měl na nohou jen ponožky a Bianca tělový průsvitný outfit, který nenechává mnoho prostoru pro fantazii. Obnažená ňadra si zakrývala jen malým fialovým polštářkem.

Zahraniční servery se baví fotografiemi dvojice, za kterou se na ulicích otáčí lidé a fotí si je. Přesto měla Bianca stejný model obléknout dvakrát, nejprve už předchozího dne na večeři a poté následující den ráno, kdy s Westem vyrazili do luxusního butiku. Za veřejné obnažování, navíc opakované, přitom hrozí pokuta i pobyt za mřížemi.

Deník Independent zveřejnil některé z komentářů lidí na internetu. „Použiješ ji jako pohovku?“ padlo například na účet Westa. Jiný komentující si posteskl, že nenávidí všechny její outfity a vzhledy, které jsou vždy nylonové jako punčochy. Lidé na sociálních sítích také naráží na to, že i Kim Kardashian a ostatní partnerky Kanyeho Westa se začaly oblékat podobně během randění s ním, zatímco po rozchodu se vrátily do normálního lidského oblečení. Sama Kim si ovšem nedávno posteskla, že neví, co se to s jejím ex děje.

Slavný rapper Kanye West se před několika lety zhroutil:

Sdílejte článek
Štítky Kanye West Itálie ňadra Benátky skandál Florencie oděv Kim Kardashianová nudismus Bianca

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.