Celebrity

9. října 2023 14:17

Vanesa Havlíková

Drsná pravidla pro manželku Kanyeho Westa. Má zákaz mluvit, cvičit musí na povel

Rapper Kanye West (46) a jeho o 20 let mladší manželka Bianca Censori (27) nepřestávají udivovat svět. Poté, co svým chováním a oblékáním pobouřili celou Itálii, nepřestávají dále překvapovat. Pár teprve nedávno uzavřel oficiální manželství a už nyní na povrch vyplouvají vskutku podivné věci, které se údajně dějí v jejich společné domácnosti.

Manželé Kanye West a Bianca Censori se opět dostali do centra pozornosti. Není tomu přitom tak dlouho, co plnili titulní stránky novin, když se velmi nevhodně chovali a oblékali na dovolené v Itálii. Místní lidi to pobouřilo natolik, že dokonce volali po jejich vyhoštění ze země. Kontroverzní pár si z toho však těžkou hlavu rozhodně nedělal a o pár týdnů později je tu další skandál.

Čtěte také: Poslední projížďka. Kanye West se ženou mají kvůli sexu doživotní zákaz lodí v Benátkách

Aktuální aféra se týká poněkud bizarních pravidel, která musí partnerka Kanyeho Westa dodržovat. Americký rapper má dle deníku Daily Mail po své manželce požadovat, aby se oblékala podle jeho představ, mluvila, až když to on dovolí, a pravidelně cvičila.

Bianca manželova pravidla dodržuje

„Musí jíst jen určité potraviny a cvičit, přestože Kanye necvičí,“ uvedl blízký zdroj s tím, že Bianca partnera poslouchá a dělá to, co jí přikáže. Kanye se údajně řídí jakýmsi královským statusem, kvůli němž musí jeho žena dodržovat jeho pokyny. Od té doby, co je Bianca v manželství s rapperem, je prý odříznutá od svých přátel a nejbližších.

Přečtěte si: Kim Kardashian se bojí o Kanyeho Westa. Neví, jak exmanželovo chování vysvětlí dětem

„Bianca je v zajetí. Její přátelé se ji snaží zachránit, ale nedaří se to, protože veškeré pokusy maří Kanye. Všichni jsou plní obav. Tohle není ona. Je hrozně společenský a živý člověk, který se nikdy nebojí říct svůj názor nahlas. Teď ale u sebe nemá nikoho blízkého a to nás straší,“ uvedl anonymní zdroj.

Kanyeho Westa už v minulosti sužovaly psychické problémy:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.