Celebrity

16. listopadu 2023 17:00

Tomáš Durčák

Kim Kardashian je zklamaná. Její desetiletá dcera North okrádá kamarády

Známá influencerka a hvězda reality show má se svým exmanželem Kanye Westem celkem čtyři potomky. Nejstarší North West letos oslavila již své 10. narozeniny, a jak nyní její matka přiznala, má lehce přebujelou chuť podnikat, kvůli které své kamarády regulérně podvádí a okrádá o peníze.

Dcera Kim Kardashian je pravděpodobně jedním z posledních bohatých dětí na světě, jež mají potřebu vydělávat si bokem nějaké kapesné navíc. Klan Kardashianů má majetek v odhadované hodnotě miliard dolarů a jen Kim má dle magazínu Forbes aktuálně jmění ve výši 1,7 miliardy dolarů, tedy více než 38 miliard korun.

Limonáda pro kamarády za 500 Kč

To však její dceři North nebrání v tom, aby provozovala svůj vlastní malý byznys, přičemž dle své matky požaduje od zákazníků absurdní částky za nápoje. „Má obrovský džbán, naplní si ho limonádou, vše naloží na svůj vozík a jde ven na roh ulice, kde si rozloží stůl, židle a větráčky, aby jí nebylo horko,“ popsala drobné podnikání své nejstarší dcery Kim pro magazín GQ.

Zpočátku se dcera dočkala pochvaly za svou pracovitost. „Vyrábí si sama cedule a vydrží tam prodávat celé hodiny. Pár kamarádek jí pomáhá, takže si s nimi výdělek rozděluje. Pokud se u stánku zastaví někdo neznámý, zaplatí za limonádu jenom dva dolary,“ popsala Kim, že cizím lidem její dcera účtuje za svou domácí limonádu ani ne 50 Kč. U známých zákazníků je však scénář poněkud jiný.

„Pokud vás zná, v podstatě vás okrade o peníze. Pravidelně mi volají mí přátelé, že si od nich za limonádu vzala dvacet dolarů. Prostě si vezme jejich bankovky a řekne ‚nemám nazpátek',“ popsala lehce nefér chování své malé dcery známá influencerka, která kromě vlastní reality show podniká v módě a kosmetice. Malá North nedávno poskytla médiím rozhovor, jenž řadu rodičů zvedl ze židle. Její odpovědi totiž prý jasně ukázaly, jak moc je rozmazlená.

Složitá výchova dětí po rozvodu

V rámci rozhovoru se Kim rozpovídala také o tom, že se svým čtyřem dětem snaží dát co nejnormálnější dětství, takže třeba mohou „jezdit na kole na návštěvu ke svým sestřenicím a bratrancům“. Jedním dechem však dodala, že si plně uvědomuje, jak atypický život chtě nechtě žijí a zřejmě nadále i budou žít.

„Je jasné, že ať se stane cokoli, už nikdy nebudeme doma prožívat normální rodinný život. A jako rodič je proto chci chránit, co nejvíc to půjde,“ přiznala v otevřeném interview Kim. Prozradila také, že rozvod jejích vlastních rodičů jí nakonec pomohl překlenout a zvládnout konec manželství s rapperem Kanye Westem.

„Přemýšlela jsem and tím, jak naši rodiče zvládli rozvod s námi. Pamatuju si, že k nám byli zcela otevření… nakonec je to jenom o tom, aby se děti cítily být milovány a vyslyšeny. Chce to zůstat citlivým, protože jsou to koneckonců jenom děti a je to pro ně složité období bez ohledu na věk,“ popsala svou zkušenost s výchovou dětí jako rozvedená matka Kim. „Je zcela v pořádku ukázat jim, že jste zranitelná. Nikdy ale nechcete přejít do negativity či urážek,“ dodala s tím, že být před dětmi negativní vůči bývalému partnerovi nikam nevede.

Zatímco Kim se snaží zvládat výchovu svých čtyř malých dětí, její ex Kanye se jen pár měsíců po rozvodu znovu oženil. A letos v létě dokázal společně s druhou manželkou během dovolené svým módním vkusem úspěšně pobouřit nejen celou Itálii, ale vlastně i zbytek světa do té míry, že na něj lidé volali policii a v Benátkách obdržel minimálně jeden doživotní zákaz vstupu.

Velkým zdrojem popularity i příjmů celého rodu Kardashianů je jejich známá reality show:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.