Celebrity

11. června 2024 14:34

Kisa Císařová

Zamilovaná Natálie Kočendová: Našla jsem dokonalého muže. Plánují spolu stěhování

Natálie Kočendová promluvila o příteli Christopherovi a stěhování kvůli lásce

Je to už půl roku, co si Natálii Kočendovou (24) hýčká v mužném náručí Slovák Christopher Dinga (25). Vypadá to, že po nejrůznějších vztahových eskapádách našla blonďatá kráska toho pravého. Webu Prima Ženy Natálie svěřila nejen to, že na svém partnerovi prozatím nenašla žádnou chybu, ve hře je prý už i stěhování kvůli lásce. Kam?

„Je naprosto dokonalý,“ pronesla nadšeně na adresu svého partnera Christophera před mikrofonem webu Prima Ženy Natálie Kočendová. „Nečekala jsem, že tohle někdy řeknu, ale je to pro mě dokonalý muž. Má všechno, co si přeji, takže jsem ráda, že jsem konečně někoho takového našla,“ řekla nadšeně půvabná blondýnka, která ani po šesti měsících vztahu na svém partnerovi údajně nenašla jedinou chybu.

Christopherovy nejlepší vlastnosti

A jaké jsou podle Natálie tři největší klady urostlého Christophera? „Určitě humor, na ten mě asi sbalil. Pracovitost. A je to prostě pořádný chlap, který se umí postarat. A to se mi líbí,“ vyjmenovala bez váhání zamilovaná kráska, která v roce 2020 obsadila třetí příčku v soutěži Miss Czech Republic. Jedné komplikaci ale vztah Natálie a Christophera nicméně přece jen musí čelit. Jelikož je modelčin vyvolený původem ze Slovenska, pár musí často pendlovat, což není ani pohodlné ani dlouhodobě udržitelné. Toho si je Natálka dobře vědoma, pročež už zamilovaná dvojice zahájila hovory o stěhování.

Balení kufrů

„Už to zvažujeme. Ještě nevíme kam a nevíme kdy. Jelikož já můžu pracovat odkudkoli, což vlastně může i přítel, tak uvidíme, kam půjdeme,“ prozradila otevřeně Natálie Kočendová, která se svým Chrisem vyrazila do pražského Edenu podívat se na MMA souboje v rámci organizace Oktagon. A byla to jedna z prvních společenských akcí, kam se dvojice oficiálně vydala ruku v ruce jako partneři. „Je to fešák, bojím se ho brát na takové akce,“ pronesla Natálie sice s úsměvem, na modelčiných očích bylo ovšem znát, že svá slova myslí vážně. Co dalšího o Christopherovi Natálie ještě prozradila? Komu modelka přála vítězství v odvetě století mezi Attilou Véghem a Karlosem Vémolou? Dozvíte se ve videu na začátku článku.

Čtěte také: Natálie Kočendová popsala, proč v 6. měsíci přišla o miminko. Stále cítí bolest

Sdílejte článek
Štítky láska Slovensko Karlos Vémola stěhování Oktagon Attila Végh Miss Czech Republic Natálie Kočendová christopher dinga

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 7. 2024

Berani, pokud vás trápí nějaký citový problém, najděte zdravý způsob, jak situaci zmírnit. Přejídání problém nevyřeší. Pouze tím své potíže zamaskujete a později se s nimi budete hůře vyrovnávat. Je načase vyjet ze zajetých kolejí a vnést do situace svěžest. Máte velké množství lásky, o kterou se můžete podělit se světem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.