Celebrity

4. února 2024 06:45

David Laštovka

Jiřímu Dvořákovi utekla Zuzana Slavíková před svatbou. Jeho první žena zemřela na rakovinu

Jiří Dvořák - Vytoč mého agenta

Herec a dabér Jiří Dvořák, který slaví 57. narozeniny, dokazuje, že věk je pouze číslo. Přestože ale patří mezi charismatické muže, po kterých ženy touží, na lásku a životní partnerky měl doposud velkou smůlu.

První velkou láskou Jiřího Dvořáka byla o dva roky starší herečka a moderátorka Zuzana Slavíková. Chodili spolu už na škole, jejich vztah však pro něj skončil trpkým rozchodem. „Utekla mi měsíc před svatbou. Přebral mi ji nejlepší přítel, jak už to tak chodí zejména v amerických filmech,“ zavzpomínal herec s úsměvem pro web kafe.cz. I přes tuto zkušenost je dodnes pojí velmi blízký přátelský vztah. „Ona je pro mě pořád zásadní přítel. Zuzana mě umí postavit na zem velmi razantně. Zaplaťpánbůh za to,“ prozradil Dvořák.

Poprvé se ženil ve 25 letech. Jeho vyvolenou se stala operní pěvkyně Yvetta Tannenbergerová, s níž se seznámil v divadelním angažmá v Brně. Bezdětné manželství se po několika letech rozpadlo. Jeho první žena poté čelila velmi krutému osudu. Dožila se pouhých 43 let, zemřela na nádor na mozku. Druhou manželkou Jiřího Dvořáka byla o čtyři roky mladší herečka Barbora Munzarová. V manželství, které skončilo po sedmi letech rozvodem, se jim narodila dcera Anna.

Poslední dvě partnerky byly o generaci mladší

Rozchodem skončil i jeho vztah s o 21 let mladší právničkou Jitkou, se kterou žil devět let. Proslýchalo se, že s ní odmítal mít děti, což mělo být jedním z hlavních důvodů, proč šli od sebe. Že už se na další potomky necítí, přiznal i v době jejich vztahu deníku Blesk. „Nevím, jestli bych na to měl. Samozřejmě, malé děti má i spousta starších lidí, ale jak říká jeden můj kolega: Proč bych si měl vytvářet vlastní vnuky?“ svěřoval Jiří Dvořák. Toho nyní můžete vídat mimo jiné v novém seriálu Vytoč mého agenta, který vypráví komediální příběhy z castingové agentury.

Čtěte také: Anna Dvořáková dlouho vnímala tátu jako čerta. Nyní čelí tomu, že ho balí třináctky

Dosud poslední jeho partnerkou byla slovenská herečka a televizní moderátorka Martina Zábranská, která byla mladší dokonce o 27 let. Poprvé se potkali už v roce 2011 při natáčení pohádky Šťastný smolař, kdy jí bylo osmnáct. Jiskra však mezi nimi přeskočila až o mnoho let později. Poprvé se spolu na veřejnosti ukázali v roce 2022 na filmovém festivalu v Karlových Varech, o rok později oznámili rozchod. Od té doby se sympatický herec s charismatickým hlasem s žádnou novou ženou ve společnosti neobjevil.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.