Herec Jiří Dvořák má krásnou dceru. Anna si poprvé vyzkoušela roli modelky

Anna Dvořáková (22) roste do krásy. Je úspěšná TikTokerka, začínající herečka a nově také modelka. Dcera herce Jiřího Dvořáka a herečky Barbory Munzarové je zkrátka žena mnoha talentů. Podívejte se, jak jí to na přehlídkovém mole slušelo.

Annu Dvořákovou mohou diváci znát například ze seriálu Eliška a Damián. Dcera herce Jiřího Dvořáka tak odstartovala svou kariéru herečky a nehodlá s tím přestat. Jak se říká, jablko nepadá daleko od stromu, a u talentované Anny to platí dvojnásob.

Mohlo by vás zajímat: Budíček ve čtyři ráno a dřepy. První natáčecí den byl masakr, říká Anna Dvořáková

Teď si ale na moment odskočila také na přehlídkové molo, po kterém se prošla během přehlídky módní návrhářky Martiny Pipkové Loudové. Ačkoliv Anička vypadala, jako kdyby se pro molo narodila, byla to pro ni výzva. „Byla to moje úplně první přehlídková role a já jsem se hrozně bála, protože jsem extrémně dlouho nechodila v podpatcích. Říkala jsem si, že hlavně nesmím spadnout. To bylo to jediné, na co jsem myslela. Podařilo se, takže to vnímám jako úspěch,“ sdělila se smíchem Dvořáková v rozhovoru pro deník Expres.cz.

Nácvik prý proběhl pouze prostřednictvím videí. „Koukala jsem na videa a pak jsem si to zkoušela ještě doma před zrcadlem. Podpatky, které jsem na přehlídku dostala, jsou asi nejvyšší, co jsem kdy obula. Raději nosím tenisky,“ svěřila se Anička, která je také úspěšnou TikTokerkou. Na svém účtu má přes milion sledujících.

Cesta do zahraničí

Nejvíc Aničku však oslovilo právě herectví, kterému se chce i nadále věnovat. Hodlá kvůli němu podniknout i cestu do zahraničí, konkrétně tedy do Anglie. „Trochu jsme to už začali řešit. Až budu mít volnější program, chtěla bych do Actors Studios do Londýna, což jsou odsud dvě hodiny, zkusit nějaké workshopy,“ dodala dcera herečky Barbory Munzarové.

Skvělý vztah s rodiči

Původně ji ale oba dva rodiče od herectví odrazovali. „Podporují mě, mamka i taťka. Jsou rádi, i když se tomu bránili. Původně mě nikdo nechtěl v této branži, ale teď mě podporují a je to super,“ sdělila minulý rok Anička v rozhovoru pro Showtime.

Čtěte také: Radikální proměna vzhledu Anny Dvořákové. Po červených vlasech herečka toužila dva roky

S rodiči má Anička velice blízký vztah a nešetří na ně slovy chvály. „Mamka je tak čistý člověk, je to i jeden z mých nejlepších kamarádů. Oba dva rodiče. Máme to doma nastavené, že si můžeme říct všechno, čehož já si vážím. U obou vím, že kdyby cokoliv, tak za nimi můžu jít. Jsou ta záchranná síť a vím, že je pro ně někdy těžké koukat se na to, co dělám, ale fakt mě podporují oba dva. Jsem moc pyšná a vděčná, že to jsou moji rodiče,“ pochvalovala si rodinné vztahy.

Podívejte se také na rozhovor s Annou Dvořákovou. Popsala například, jaké výhody přináší hercovi jeho agent:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 7. 2024

Berani, pokud vás trápí nějaký citový problém, najděte zdravý způsob, jak situaci zmírnit. Přejídání problém nevyřeší. Pouze tím své potíže zamaskujete a později se s nimi budete hůře vyrovnávat. Je načase vyjet ze zajetých kolejí a vnést do situace svěžest. Máte velké množství lásky, o kterou se můžete podělit se světem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.