Celebrity

5. září 2023 17:30

Karolína Oehmová

Budíček ve čtyři ráno a dřepy. První natáčecí den byl masakr, říká Anna Dvořáková

Anna Dvořáková prozradila tajemství o šatech a vlasech - Eliška a Damián

Krásné kostýmy, zámky, ale i pěkná dřina. Anna Dvořáková, která v novém seriálu hraje sestru šlechtice Damiána Eleonoru, popsala úskalí honosných šatů, ale i vychytávky na place. Dozvíte se také, proč byl pro herečku tak náročný hned první natáčecí den.

Anna Dvořáková (21), dcera Barbory Munzarové (51) a Jiřího Dvořáka (56), hraje v novém dobovém seriálu princeznu Eleonoru. Na natáčení tak musí být v krásných honosných šatech, které ovšem po nějaké době přestávají být pohodlné.

Čtěte také: Proč zrovna Eliška a Damián? Chtěli jsme dát ženám prince na bílém koni, říká Lenka Hornová

„Když je mám se vším všudy, s korzetem, vycpávkami, sukní a punčochami, cítím se ze začátku hezky a jako princezna. Po pár hodinách už mě ale hodně bolí záda,“ řekla magazínu Prima Ženy na natáčení seriálu Eliška a Damián na zámku Loučeň Anna Dvořáková. Výhodu ale vidí v tom, že aspoň nemusí chodit do posilovny. Jako princezna se totiž stále uklání, což jí vynahrazuje dřepy se závažím.

Na place nosí bryndáky jako malé děti

Všechny kostýmy mají několik vrstev a oblékání do nich zabere celkem hodně času. V době oběda tak není prostor na převlékání. To mají ovšem kostyméři podchycené. „Vždy když se jdeme najíst, dostaneme igelitové bryndáky. V tu chvíli se vlastně vracím do svých dětských let,“ smála se představitelka Eleonory, která jako jedna z mála nemá na natáčení paruku, nýbrž své vlastní vlasy. „Nahoře jsou moje vlasy a na nich mám příčesky z reálných vlasů. Ty se pak musí natočit. Celý účes zabere asi hodinu přípravy,“ prozradila herečka.

Budíček ve čtyři hodiny ráno

Náročná časová příprava samozřejmě vyžaduje včasný příjezd do práce. Brzký budíček si Anička užila hned první natáčecí den. „Byl to masakr, vstávala jsem ve čtyři hodiny ráno, abych byla už v šest učesaná,“ popsala herečka úskalí natáčení seriálu Eliška a Damián. Každopádně to stojí za to, protože ji natáčení neskutečně baví. A jak sama říká: „Koukejte se, je to sranda a fajn nadupaná story.“ První díl Elišky a Damiána můžete sledovat ještě v extra repríze ve čtvrtek ve 21:35 na Primě, druhý opět v pravidelném čase ve 20:15 v sobotu.

Seznamte se s princeznou Eleonorou blíže:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.