Celebrity

13. ledna 2024 06:00

Kisa Císařová

Radikální proměna vzhledu Anny Dvořákové. Po červených vlasech herečka toužila dva roky

Anna Dvořáková - Vytoč mého agenta

Že je velkou milovnicí módy a make-upu, se o Anně Dvořákové (22) ví. Aktuální trendy má herečka v malíku a vynést dokáže i to, co mnozí označují za extravagantní výstřelky. Nikoho tudíž nepřekvapilo, že vyladěná od hlavy k patám Anička dorazila i na slavnostní premiéru seriálu Vytoč mého agenta. A dokonce ji využila jako příležitost předvést nejnovější velkou změnu svého vzhledu.

Černé přiléhavé šaty v délce až na zem s dekolt odhalujícím výstřihem Anna Dvořáková doplnila výrazným přívěškem ve tvaru srdce a červeným kamenem a rovněž nepřehlédnutelnou zrzavou barvou vlasů.

„Mám ji asi tři dny. Je to jenom přeliv, takže se zase vymyje. Tuhle barvu jsem ale chtěla zkusit už asi dva roky a nemohla jsem, protože jsem točila seriál Eliška a Damián. Pak jsem hned začala točit něco jiného a zase jsem musela mít svoje vlasy. Říkala jsem si ale, že si to chci zkusit aspoň na chvilku. Takže ji mám z toho důvodu, že jsem si ji potřebovala vyzkoušet. Zase se za pár týdnů vymyje, ale teď mám takovou červenou hlavu,“ radovala se s širokým úsměvem Anna Dvořáková v živě vysílaném streamu ze slavnostní premiéry seriálu Vytoč mého agenta, který uvádí prima+.

Jelikož přeliv se chytl na vlasech přírodní světlovlásky nad očekávání dobře, Anička zvažuje, že by ho posléze nahradila stejnou, tentokrát ale už permanentní barvou. Nebude to nicméně tak jednoduché. Jedním z úskalí herecké profese je totiž i skutečnost, že herečka, kterou mají režiséři, producenti i agentury zařazenou jako jemnou blondýnku, nemůže se svým vzhledem nakládat pouze podle svých momentálních nápadů a udělat ze sebe jen tak ohnivou zrzku. „Potřebuji poprosit pár lidí, aby mi to povolili, jelikož mě čekají nějaké projekty. Takže se musím nějak dohodnout s ohledem na představu o určité roli. Pokud to ale vyjde, moc ráda bych si tu barvu nechala, prosím,“ vyslovila s pohledem do kamery televize Prima své přání energická herečka, která je kromě televizního světa hvězdou i sociální sítě TikTok.

Čtěte také: Anna Dvořáková dlouho vnímala tátu jako čerta. Nyní čelí tomu, že ho balí třináctky

V krátkých videích tam Anna Dvořáková dokazuje, že má nejen komediální talent, ale také silně vyvinuté estetické cítění a osobitý cit pro módu. Otázka na outfit, který vybrala pro příležitost slavnostní premiéry, tak v jejím případě byla zcela na místě. „Normálně nosím hodně barevné a výrazné věci. Tady jsem ale pouze jako host, takže nechci moc vyčnívat. Mám tudíž černé šaty. A taky jsme si volali videohovorem s tátou, že se potřebujeme sladit, a zvolili jsme černé outfity,“ nechala nahlédnout do domácích příprav na večerní kulturní akci Anna Dvořáková, kterou doprovodil její do černé barvy oděný tatínek, vynikající herec a dabér Jiří Dvořák (56). Na proměnu Anny Dvořákové se můžete podívat v úvodním videu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.