Celebrity

19. května 2023 08:00

Vanesa Havlíková

Proměna Vojty Kotka: Mám knír a deku. Manželce se to nelíbí, ale je hodná a domů mě pustí

Vojta Kotek a jeho nová image

Další řadu oblíbeného soutěžního pořadu Máme rádi Česko uvidíte na obrazovkách sice až na podzim, ale už nyní se točí nové díly. Herec Vojtěch Kotek (35) kamarády překvapil novou image a důkladnou přípravou. Podívejte se, jak vypadá s hustým knírem a bohatou kšticí.

Velkou proměnou prošel moderátor show Máme rádi Česko, který s nadsázkou tvrdí, že se inspiroval sportovci, kterým vždy po posledním utkáním přináší štěstí, když se neholí, a proto to také zkusil.

„Já jsem všechen ten čas trávil přípravou na tenhle pořad, dovzdělávám se, byl jsem u kartářky a nakonec mi můj kadeřník poradil, jak to dělávají sportovci po posledním utkání. Řekl mi, abych se nestřihal, neholil, že to třeba přinese štěstí. Nechal jsem si narůst knír, tady dečku (ukazuje herec bujnou kštici vzadu na hlavě) a diváci mohou sami posoudit, jestli to bylo k něčemu,“ prozradil se smíchem Vojtěch Kotek redakci Showtime.

Jaký je ale ten opravdový důvod?

„Já jsem se nepřímo stal takovou chodící reklamou na film Vlny, který točí můj kamarád Jirka Mádl a je to o okupaci a Českém rozhlasu, je to skvělé téma a jsem rád, že se ten film točí,“ vysvětlil hlavní důvod své proměny.

Nový účes Kotka okomentovali i jeho kolegové z show Jakub Prachař a Libor Bouček. „Hlavní důvod byl, že režisér tohohle filmu trval na tom, aby měl Vojta knír. Vojta byl tak poctivý, tak si ho nechal narůst, ale po nějaké době zjistil, že je vlastně jediný,“ objasnil situaci s novou image Kotka Jakub Prachař.

„Ale je to fajn, že ho má. A my, protože jsme zkušení baviči a harcovníci, tak jsme to vzali do hry a myslím, že jsme mu pomohli,“ dodal.

„Takhle to má rád, je to jeho pravé já, je to konečně Vojta, takhle jsem ho poznal a takhle vypadal vždycky a je to prostě skvělé,“ okomentoval vzhled Kotka Libor Bouček.

Synovi Hubertovi se proměna tatínka líbí

Herec Vojtěch Kotek minulé léto veřejnost překvapil, když se nečekaně oženil. Vzal si tehdy těhotnou přítelkyni Radanu, která měla na svatbě už pěkně zakulacené bříško. Malý Hubert dělá radost rodičům už přes půl roku a novou image, dle slov tatínka, nejvíce oceňuje právě on.

„Doma jsou na to velmi rozporuplné názory, jediný, kdo to ocenil, je můj syn, který se na to věší, trhá, zůstává mu to v rukou, pak to jí... Mám naštěstí velmi tolerantní ženu, která mě i tak pouští domů,“ prozradil moderátor Vojta Kotek pro Showtime.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.