Hanka Kynychová se odhalila po sauně. Nahou postavou pobouřila sledující

Známá cvičitelka Hanka Kynychová (56) se s fanoušky chtěla podělit o radost ze své postavy po padesátce, a tak sdílela fotku, na níž pózuje jen v kalhotkách. Některé sledující však spíše pobouřila. Kritizují odhalené prsní dvorce i nebezpečný výrok, který k fotce připsala.

„Po sauně o dvě kila méné. A jak trávíte deštivou neděli vy?“ napsala na první pohled nevinný vzkaz na sociální sítě Hanka Kynychová. Přidala také hashtag ‚postava snů po padesátce‘. Oblíbený trend body positivity a ukazování přirozenosti (bez make-upu a úprav) splněn. Vyhněme se rozsudku, zda takový snímek na sociální sítě patří, nebo ne – na to totiž jsou názory různé, jak ukázala i diskuse u příspěvku.

Jeden z komentujících ale poznamenal: „Po sauně se nehubne.“ A takovým výrokem by Hanka Kynychová, kterou jako cvičitelku a motivátorku sledují tisíce žen, mohla mnohé z nich navést na špatnou cestu. Saunování má mnoho benefitů, ale nemělo by sklouznout k prostředku, kterým chcete shodit přebytečná kila. Neubývá při něm totiž tuk, ale voda. Saunování bez dostatečné hydratace může být i nebezpečné. Pro někoho může být vhodným doplňkem v procesu hubnutí, samotné shazování kil je ale otázkou vhodného stravovacího plánu a pohybové aktivity. Hanka Kynychová o sebe v těchto oblastech pečuje, a tak může sklízet zasloužené ovoce v podobě vysněné postavy.

Mohlo by vás zajímat: Módní alarm z Českého plesu: Polonahé tělo už nešokuje. Dámy na to ale jdou jinak

Jak se Hanka svěřila webu Prima Ženy, v šestapadesáti se cítí dokonce lépe, než když slavila padesátku. Narozeniny oslavila se svými cvičícími klientkami. V rozhovoru také přiznala, že pro ni jaro bylo obdobím stresu, protože se její dcery chystaly na přijímačky. „Tohle si vzal do kompetence můj muž a já jsem za to ráda, jelikož mě to velmi nervovalo. Je to strašně komplikovaná věc a komplikované období,“ nebála se otevřeně přiznat Hanka Kynychová.

Podívejte se na celý rozhovor:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.