Celebrity

10. dubna 2024 17:55

Kisa Císařová

Hanka Kynychová má narozeniny. Oslavu narušuje náročné období, přípitek proběhne ve fitku

Hanka Kynychová slaví šestapadesáté narozeniny

Díky pravidelnému pohybu a zdravému životnímu stylu by oslavenkyni Hance Kynychové (56) málokdo hádal její skutečný věk. Jak se svěřila webu Prima Ženy, v šestapadesáti se cítí dokonce lépe než když slavila padesátku. Letošní narozeniny oslaví se svými cvičícími klientkami, rodinná oslava v plánu není. Známá cvičitelka navíc prozradila, že prožívá nervově vypjaté období.

Pohyb a cvičení Hanku Kynychovou provázejí celý život. Z vášně se stala profese a tak se není čemu divit, že i letošní narozeniny stráví cvičitelka ve svém fitness centru. „Protože budu mít lekce do šesti, řekla jsem si, že to oslavím tady ve fitku. Pozvu klientky na prosecco, jedna z nich mi slíbila, že upeče dortík, takže s tím se nemusím dělat,“ prozradila s úsměvem plány narozeninového večera Hanka Kynychová. Gratulace pak Hanka přijme i doma. Žádná velká oslava prý ale nebude.

Moravačka v Praze

„My na ty oslavy moc nejsme. Byť se nabízí, že Morava je bodrá, tak tím, že žijeme v Praze, nám na oslavy vždy zbude pár vteřin,“ vysvětlila s nadsázkou rodačka z Kroměříže, která je nicméně přesvědčená, že na ni její nejbližší, jmenovitě manžel Jindřich, syn Filip a dvojčata Sofie a Alexandra, nezapomenou. „Určitě dostanu kytku, určitě dostanu pusu, což se odehraje v den narozenin. Tak to mám ráda. Neděláme pak oslavy někdy o měsíc později se všemi, ale vždy ten večer, kdy má dotyčný reálně narozeniny nebo svátek. Takže budu jen v úzkém kruhu rodinném. Možná přijde i tchán,“ svěřila Hanka Kynychová.

Rodinný tým

Jelikož cvičitelčin syn je už dospělý a šestnáctiletá dvojčata se dospělosti pomalu blíží, nabízí se otázka, jestli si stále zamilovaní manželé Hanka a Jindřich dopřejí společnou chvíli jen pro sebe. Nad dotazem moderátorky Kisy Císařové se ovšem oslavenkyně jen ironicky pousmála. „To ještě ne. Čekají nás zkoušky, holky půjdou na přijímačky. Takže teď je rozvážíme po doučováních, protože jen školní příprava nestačí. Stal se z nás tým, do kterého jsme zapojili i Filipa. Dokonce i na zkoušky půjdeme s Filipem, aby holky měly jistotu, že rodina stojí za nimi. Takže na to, abychom byli s Jindrou sami, na to máme ještě asi takových dvacet let čas,“ posteskla si milující máma, která na rovinu přiznala, že současné předpřijímačkové období představuje stres nejen pro její dcery, ale i pro ni samotnou.

Náročné období

„Tohle si vzal do kompetence můj muž a já jsem za to ráda. Jelikož mě to velmi nervovalo. Je to strašně komplikovaná věc a komplikované období,“ nebála se otevřeně přiznat Hanka Kynychová. Jaké střední školy si Sofie a Alexandra vybraly? Jak vypadá dnešní oslavenkyně? A přestože dopřát si oslavu jen ve dvou letos Hanka s Jindřichem nemohou, před kamerami webu Prima Ženy na manželský polibek přece jen došlo. Uvidíte ho ve videu v úvodu článku. A my v redakci přejeme Hance všechno nejlepší, pevné svaly, zdravé klouby a ať se dcerám podaří dostat na vysněné školy.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.