Velká věštba na září pro Raky: Dokážete s věcmi pohnout, ale nebude to lehké

RAK: Měsíční horoskop na září 2024

Co čeká Raky v devátém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co by naopak neměli promeškat? A jaká magická květina, kterou lze využít v různých kouzlech a rituálech, se hodí pro jejich znamení? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na září vám z tarotových karet vychází Dvojka holí. To znamená, že budete zvažovat své dlouhodobé cíle a rozhodovat se, zda zvolit cestu A nebo B. Možná v sobě objevíte fantastickou disciplínu. Dvojka holí je také o cestování, takže se můžete i někam vydat a něco nového poznat.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem září může přijít mrzutost, která bude spojená s vaším povoláním nebo nějakou smlouvou. Spíše ale budete malovat čerty na zeď, protože by se nic hrozného dít nemělo. Bude důležité umět naslouchat druhým a vyjádřit, co chcete vy. Karty vám také předpovídají radost, štěstí, lásku a rodinnou pohodu. Budete obklopeni lidmi, které máte rádi, a budete si s nimi mít o čem povídat. Čekají vás možná i nějaké rodinné akce.

Během druhé dekády se budete snažit s něčím hodně výrazně pohnout. Energie bude ale spíše stagnující, takže z toho můžete být zbytečně nervózní. Něco se může brzdit, například nějaká cesta, která by vám udělala radost. Nakonec se to ale podaří, svou houževnatostí dokážete věci prorazit.

Mohlo by vás zajímat: Paličáci a tvrdohlavci podle horoskopu

Ve třetí dekádě dokážete odolat tlaku v zaměstnání. Někdo se možná bude snažit přiživovat na váš úkor nebo na vás donášet. Vy to všechno dokážete uvést na správnou míru a uhájit si své pozice. Kromě toho vás možná čeká i starost o staršího člověka z vašeho blízkého okolí. Jsou to věci, které se vám nebude chtít úplně řešit, ale jsou dané. Může jít o nějaké zařizování spojené s notářem nebo nějakými smlouvami, případně o návštěvu lékaře. Neměli byste ale na to být sami, někdo vám s tím pomůže.

Magická květina pro Raky na září

Pro vaše znamení se skvěle hodí růže – královna květin, jejíž patronkou je Venuše a z živlů je jí přiřazena voda. Voňavá a romantická růže je expertka na všechny věci spojené s láskou. Sušené i čerstvé růže se používají v mnoha rozmanitých kouzlech a rituálech, stejně tak jako růžová voda a olejíčky. Také se říká, že květ růže má nejvíce pozitivní energie ze všech živých zemských stvoření. Pomůže vám přijmout sebe sama, mít se rádi, podporuje hojnost, krásu, rovnováhu čaker, parapsychologické schopnosti, emocionální i duchovní uzdravení, uzdravuje mezilidské vztahy, chrání, čistí, podporuje i duchovno a romantickou lásku. Posiluje všechny čakry - čakru třetího oka, hrdla, srdce, solar plexu, sakrální, základní, ale zejména čakru srdce.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.