Největší citoví vyděrači zvěrokruhu: Štíři zkouší lidi měnit, Raci je ovládají

S citovým vyděračem se za život alespoň jednou setkal každý. Takoví lidé umí leckoho přesvědčit o tom, že vlastně za nic nemůžou, a díky této taktice dosáhnou dost často svého. Jaká znamení zvěrokruhu jsou podle horoskopu nejzdatnějšími citovými vyděrači?

Rak

Intuitivní a emočně inteligentní Raci dokážou svou citlivost a empatii využít k tomu, aby se na jiné lidi silně napojili. Citové vydírání často využívají k tomu, aby ochránili své blízké nebo je přiměli udělat rozhodnutí, které považují za správné. Excelují v přesvědčování ostatních tím, že jdou naproti jejich emocím, čímž u nich vyvolávají pocit, že jim někdo rozumí.

Čtěte také: Horoskop lásky na srpen 2024: Blíženec se bláznivě zamiluje, Panna bude žárlit

Štír

Štíři jsou výrazné a vášnivé osobnosti s neuvěřitelnou schopností číst lidské emoce a záměry. Byť se jejich způsob komunikace často jeví jako ostrý, dokážou jít do hloubky, a proto dokonale sdělují své touhy. Citové vydírání je pro ně většinou prostředkem k tomu, aby lidi ve svém okolí změnili k obrazu svému.

Ryby

Soucit a empatie jsou pro Ryby charakteristické vlastnosti, jsou sice dobré, ale také z jedinců narozených v tomto znamení dělají zdatné citové vyděrače. Své chápání pocitů ostatních využívají k tomu, aby je přivedli na cestu, kterou považují za správnou. Motivací je pro ně často snaha vytvořit harmonii a chránit své blízké, aby jim nikdo neublížil. Umí to přitom podat jemně, téměř nečitelně.

Mohlo by vás zajímat: Srpnu podle numerologie vládne sedmička: Můžete zjistit, zda jdete správným směrem

Váhy

Reprezentovány skutečnými váhami si Váhy cení rovnováhy a harmonie, a to ve všech aspektech života. Jde o výborné vyjednávače schopné přistoupit na kompromis. Jako citoví vyděrači působí proto, že se za všech okolností snaží o férovost a o to, aby byly vyslyšeny potřeby a pocity všech. Jsou to nicméně skvělí prostředníci k řešení konfliktů.

Býk

Býci jsou odhodlaní a vytrvalí. To z nich dělá skvělé citové vyděrače, protože svou oddanost umí využít k tomu, aby ostatní přesvědčili o správnosti svého názoru. Svou emoční sílu často využívají k tomu, aby ochránili své blízké a zajistili jejich blaho. Jsou spolehliví a stálí, s lidmi manipulují schovaní za záměrem vyššího dobra.

Jaký bude srpen podle kartářky Helen Stanku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.